web analytics
Fotbal intern

Man merge tot mai bine. Invers decât Moruțan

Ori a fost mobilizarea aia nebună pe care o au toate echipele mici când joacă împotriva FCSB-ului, ori la Gaz Metan se face pregătire fizică demnă de fotbalul profesionist. Că așa efort susținut n-am mai văzut în Liga 1 de multă vreme. La FCSB, în ultimii 2-3 ani, în niciun caz. Impresionant!

Moruțan, săracul, e la un centimetru de a se rata la clubul ăsta. Are și ghinion, e și prea simțit ca să facă ceva, și se duce la vale de o să-l confundați, în trei ani, cu Enceanu. Cum cine e Enceanu? Exact!

Uite, că tot am zis de rău recent. Azi mi-a plăcut de Man, a fost foarte bun. Și, culmea, mi-a plăcut și de Florin Tănase. Când are timp și spațiu, decarul FCSB-ului se simte bine. Are un pic de Luțu (foarte puțin, dar e suficient) în el și reușește să dribleze cu ușurință, mai ales când în fața lui sunt fundași care luau cina cu Regele Carol I.

Apropo de Man ăsta, dacă ar mai lăsa și el mașinile tunate, gagicile și tatuajele, poate că ar avea șanse să ajungă fotbalist. Nu la Zenit, acolo unde a inventat doamna Anamaria ofertă, ci prin alte locuri. Apropo, nu vă sună cunoscut Zenit? Ia dați un google să vedeți ce jucători a mai ”vrut” Zenit și cine îi impresaria pe jucătorii ăia. Sau cine i-a ”propus” în Rusia. Presa română e o mizerie!

Nasoale de tot accidentările de durată. Dacă nu mă credeți, uitați-vă la Bălașa și la Planic. 🙂

Fofana nu merita doar roșu pentru manțocăria aia din final. Eu îi dădeam roșu și plăteam niște piteșteni să îl rupă cu bătaia după meci. De unde vin obosiții ăștia și, mai important, unde se cred?

3 comentarii

  • Morutan are nevoie sa joace meci de meci indiferent ca o face bine sau rau, a fost si cu Man pana sa isi dea drumu’ la joc. Dar pentru moment FCSB joaca permanent cu linia: Man, Tanase, Coman in spatele varfului de careu, cu obiectivul clar de a vinde pe unul dintre Coman sau Tanase, Tanase fiind primul pe lista, ca sa ii faca loc lui Morutan. Mi se pare normal si intelept in acelasi timp. Si pe Coman il forteaza de ii sar capacele si a inceput sa se vada incet-incet. NU este o strategie rea, din punct de vedere economic este foarte corecta, iar din punct de vedere sportiv este foarte bine pentru Coman in vedere Campionatului European U21 de la anul.

  • Nu ar fi de mirare sa-l strice si pe Morutan, ca FCSB e deja experta in distrugerea de talente. Ca tanar e greu sa-ti astupi urechile, ai nevoie de sustinere, de mentor, de un maestru pe care sa-l simti ca-ti tine spatele indiferent de sincope. Cine sa se ocupe de asta acolo in presiunea aia? Cine s-ar pricepe? Degeaba tipa Hagi : Baa, nu mai dati in astia micii ca o sa-i faceti jucatori de divizia C… Gigi se tot uita in curtea Viitorului dar nu vede deloc ce e esential. Ca de ce are Viitorul posesie si el nu are?…

  • ……lasa vrajelile din fotbal ( le stiu pe toate ) …scoate cartea aia , pe care mi-ai promis-o !!! 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.