web analytics
Diverse

Mall pentru cei mici, în varianta online (P)

Toate produsele pentru bebeluși în același loc. Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, află că nu! Noriel și-a organizat în așa fel magazinul online încât noii părinți, spre exemplu, au acces printr-un singur click la absolut toate aspectele care țin de creșterea și îngrijirea unui bebeluș. E un soi de bebe-mall. Pentru că nimic nu este mai enervant decât perindatul prin magazine, online sau offline, pentru a aduna stocul de necesare pentru cel mic. În acest sens a fost gândită ramura site-ului Noriel în care au fost agregate toate categoriile de produse utile. Vorbim despre ele pe rând.

Scutece și șervețele de toate firmele, toate mărimile și în diverse modalități de ambalare. Pentru că indiferent de preferințe, un părinte pur și simplu nu poate ocoli nevoia de scutece de unică folosință și de șervețele umede pentru igiena celui mic. Vorbim apoi despre cărucioare și despre scaune auto, capitole pe care le-am analizat pe larg în alte articole cu tag-ul ”Noriel”, acum accesibile din același link. Tot în ramura ”bebeluși” găsiți și varii sortimente de hrană pentru cei mici, precum și o serie largă de aparaturi ”de specialitate” pentru pregătirea în condiții igienice a mâncării. Trecem mai departe și vorbim despre camera copilului, cu mobilierul și decorațiunile de rigoare, dar și despre fel de fel de gadgeturi pe care părinții din ziua de azi le folosesc pentru siguranța copilului și pentru monitorizarea celui mic în timpul somnului. Nu este neglijat nici momentul spălării celui mic, dar nici pe cel al îngrijirii acestuia, fiecare aspect având o categorie dedicată. Tot prin această ramură a magazinului online Noriel puteți avea acces rapid la categoriile care vă oferă de ales între zeci de modele de marsupiu și ham pentru transportul celui mic, dar și pentru a-l asista atunci când începe să meargă. Și despre aceste categorii de produse am vorbit mai pe larg în articolele anterioare de pe blog.

Și, în final, am păstrat o categorie cu adevărat ieșită din comun. Este vorba despre ”amprentă bebe”, locul unde puteți găsi mai multe variante de kit-uri prin care să puteți păstra pentru totdeauna un mulaj al palmelor sau picioarelui celui mic. Mai precis, puteți cumpăra o trusă care vă ajută, cu ajutoru unor instrumente și al unei pase speciale, să faceți și să păstrați ”replici” ale palmelor și picioarelui copilului în diverse perioade ale vieții. Am zis de la început că e ieșit din comun!

baby-memory-rama-mulaj-3d-natur

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.