web analytics
Fotbal intern

MĂCÉL s. n. Acțiune sângeroasă, îndreptată împotriva unei mulțimi fără apărare

De fapt, de ce să plângă? Până acum, planul îi merge perfect. Dinamo nu retrogradează, dar urmează să termine suficient de jos astfel încât oferta lui Rednic pentru preluarea clubului să fie tentantă pentru Negoiță. 🙂

E nasol să te întorci la realitate după ce ai bătut o Craiovă dubioasă rău. Pentru că, așa cum ziceam și atunci, eu n-am mai văzut recent prestație curioasă precum cea a Craiovei din Ștefan cel Mare. Uite că te distruge Astra, o echipă mult sub cea a oltenilor.

Și nu că te distruge, te reduce la nimic. Dinamo n-a avut nicio șansă pe lumea asta în meciul de la Giurgiu. A fost fix un meci dintre o echipă de top și una care își propune rămânerea în Liga 1, deci o înfrângere la un scor normal.

Aproape că-mi pare rău c-am spus, de-a lungul timpului, rele despre Katsikas. M-am uitat azi la Popescu, la Sorescu, la Grigore. Dumnezeiașule mare și sfânt. Zici că nu-s fotbaliști, zici că i-a adunat Rednic de pe bulevard, reabilitau termic un bloc și au lăsat salopetele pentru tricourile lui Dinamo.

În ritmul ăsta, Dinamo nu doar că nu prinde vreun play-off. În ritmul ăsta, Dinamo poate să aibă și un play-out chinuit.

O conducere normală, adică una care să nu fie formată din partenerii de combinații cu termopane a lui Negoiță, ar trebui să se adapteze rapid noii situații. Afară cu toți rupții, construit ceva cu bani puțini și de perspectivă. Că de retrogradat, doar n-or retrograda. Și măcar îți crești niște oameni pentru sezonul viitor. Ce câștigi dacă termini sezonul pe 11 cu Montini, Zenke, Katsikas, Popa, Axente sau Gomelt?

2 comentarii

 • Ce au semanat aia culeg cei de la Dinamo, de la plecarea lui Vasile Ianul incolo toate performantele celor de la Dinamo au fost false si mincinoase, adica in ultimii 25 de ani, cu exceptia victoriei cu Leverkusen. Un club care s-a ocupat numai de nenorociri, blaturi, mituire de arbitri si tot felul de lucruri dubioase.

  Dinamo s-a intors inapoi in 1997-1998 cand erau la fel de rasi ca acuma, pana au aparut in peisaj brigada de banditi: Giovani Becali, Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Cristi Borcea & Co.

  Uitati cand se lauda Cristi Borcea ca el controla pana si vantul ? Controla pana si bratul tusierului Nagy care s-a ridicat singur ca a vazut de la 60 de metri ca Cyril Thereau a lovit cu cotul intr-un meci cu Dinamo in Stefan Cel Mare. Uitati de blatul de la Piatra Neamt musamalizat la interventia secretarului de stat de la interne, Simona Marinescu ?

  O echipa pentru care performantele mincinoase din Liga1 au iesit la iveala in cupele europene unde de fiecare data au fost rasii competitiilor. Poate doar titlul din 2007 sa fi fost castigat pe teren.

  O echipa cu cel mai trist stadion din Romania, mai trist ca Dick Dastardly din Wacky Races.

  Surprinzator ca acest club atat de toxic si parca pus numai pe manevre inca mai are o gramada de suporteri.

  Dupa parerea mea Dinamo reprezinta cancerul fotbalului romanesc, un club prezent in toate relele din toate epocile din ultimii 70 de ani din fotbalul romanesc. Numai la Dinamo s-a putut concesiona cuiva un stadion pe viata si nu poate fi dat afara ca a renovat niste vestiare, a pus doua geamuri termopan si niste scaune la tribuna oficiala, plus o cabina de comentatori din pvc cu geamuri termopan.

  Un club care reprezinta tot ce este mai hidos in istoria fotbalului romanesc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.