web analytics
Fotbal intern

Măcar MM Stoica le împacheta pește la Galați. Anamaria Prodan nu le dă nimic

N-am prins vremurile alea în presă, slavă Domnului!, însă știu un milion de povești. La Galați, când veneau jurnaliștii din București, Mihai ”măpriceplafotbalcalaoznuri” Stoica era responsabil pentru plasa cu pește. La Bistrița înțeleg că stăteai la unul din cele două hoteluri în funcție de ce urma să fie. Dacă era blat, te cazau la hotelul bun. Dacă stăteai la hotelul prost, meciul era pe bune, n-aveau nevoie de tine.

La Onești, nea Puiu le dădea jurnalicilor pe care îi umpleți voi acum de like-uri mese îndestulătoare și, umblă vorba, carne. Nu de aia de mâncat, de aia de distrat noaptea. La Piatra Neamț și la Bacău era distracție, uneori pe bani. Ce să mai, au trăit tumultos jurnaliștii ăștia pe care-i respectați voi de mama focului acum, la vârsta a doua spre a treia. Nu sunt de acord cu practicile, n-am pus botu’ vreodată la măgării, însă într-o mică măsură îi înțeleg pe jurnalicii de atunci.

Ce nu înțeleg e ce îi mână pe zoioșii de azi în luptă. Probabil că nu există om de fotbal cu portofoliu mai bogat în jurnalici decât Anamaria Prodan. Într-un mod ciudat chiar pot aprecia abilitatea ei de a-i ademeni. Nu știu cum i-a fidelizat, însă a făcut-o mai rău decât Gregorian Bivolaru cu ăia din MISA. Oamenii răspund militărește la ordine, scriu absolut orice vrea ea, iar dovezile sunt evidente. Uitați-vă în știrile despre transferurile Stelei să vedeți cât de stângaci este menționat aportul ei.

Pe cei mai mulți din presa scrisă îi știu, cu nume și prenume. Scriu absolut orice le dă Anamaria Prodan, nu le pasă de ridicol pentru că nu sunt capabili să producă ceva mai bun decât firmiturile primite de la ea. La TV e mai diferită situația, însă aghiotanții se pot vedea după modul în care îi ridică la fileu subiectele. E simplu. Ce mă întreb este dacă le iese și cașcaval din afacerea asta. Că proștii, zoioșii, o ajută pe ea să câștige bani prin articolele scrise.

anamaria prodan

3 comentarii

  • Puţin respect pentru colegii tăi de breaslă, să nu uităm că unii au fost răniţi chiar în război :))

  • Chiar te provoc sa povestești poveștile tumultuoase din presa de acum 20 de ani, dar cu nume și prenume trebuie, noi știm ca 90% erau asa (poate mai multi), dar daca ai oua scrie-le, sa aruncam cu laturi în ei cu totii

  • Bai ce misto era / e viata de ziarist. Iti trebuie neaparat jurnalismul terminat ca sa scrii la gazeta dello sportului ? Sau asa, la orice ziar in general, can can, libertatea? Ca ma bag si eu, mai rau decat e acum nu am cum s-o fac.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.