web analytics
Diverse

Lumea bogată a pokerului m-a dat cu capu’ de ciment

Cu o cârcă bogată de aproximativ două sutici m-am prezentat în ultimele zile, aranjat și frezat, la lumea bogată a pokerului. De fapt, la lumea mai bogată decât cea săracă în care făcusem eu zestrea de mai sus, după cum v-am spus aici. Ei bine, altă mâncare de pește.

Au dat băieții cu mine de pământ de nu m-am văzut. Turnee cu buy-in de 16, sau de 12 dolari în care intram și ieșeam precum Gicu Grozav în echipă în Cecenia. Nicio șansă. Și problema mare nu e că am ieșit, că se întâmplă. Problema mare e că eu jucam la fel cum am jucat în turneele în care am terminat pe 3 sau pe 4 din mii de oameni.

Și cele două sute de dolari s-au dus de parcă n-au fost, așa că am revenit un pic pe la turneele mici să mai strâng de un pepsi. Și am strâns, chiar dacă n-am mai ajuns la mesele finale, dar ciupitativ câte 10 dolari am mai agățat.

Mă întorc, zilele următoare, la turneele de bogați și dau lovitura. Doar că, până atunci, trebuie să îmi dau seama cum joacă băieții care sunt la nivelul de sus, că deocamdată îmi scapă ceva.

6 comentarii

 • Am jucat poker la un nivel destul de ridicat pana anul trecut. La fel ca tine, am prins aripi repede dupa cateva turnee cu buy-in de 1,2 sau 5 dolari. Ajungeam frecvent la masa finala din cateva sute.
  Am facut o suma decenta si asta m-a incurajat sa ma arunc la turnee mai scumpe.
  La turneele mici jucatorii sunt agresivi la start si incearca sa se dubleze repede. Secretul e sa ai rabdare sau sa te pui sit-out 10-15 minute, dupa poti juca linistit.
  Incepand sa joc turnee cu buy-in de pana la 200 de dolari credeam ca jucatorii vor fi mai atenti si vor juca “in carti” mi-am dat seama ca nu e asa.
  Primeam asi si pana sa-mi ajunga randul 2 sau3 jucatori erau deja all-in pre flop. E acelasi stil agresiv …
  Am facut si turnee frumoase dar si catastrofe. Am renuntat sa mai joc pe platforme online. Prefer turnee cu prietenii sau direct in cazinouri.
  Concluzia mea e ca daca pentru mine un turneucu buy-in de 100 e mare si joc prudent, un american sau vreu rus il va considera lejer si vor juca la misto.
  Daca n ai un capital serios de bani nu ai cine stie ce sanse.

 • Lasă prostiile și spune-ne ce trebuie să facem să intre iar sheperdu’ iar la facultate că a votat ilegal… O fi nevoie de o plângere penală sau se autosesizează parchetu’?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.