web analytics
Fotbal intern

Pe ce lume e FCSB, fraților? În ce an sunt ei?

Spun de fiecare dată că mai rău nu se poate la fosta Steaua, actuala FCSB. M-au uimit că fac tot posibilul să fie neprofitabili, că nu le pasă de fani, că nu dau doi lei pe sponsori, că nu au acțiuni cu suporterii, că nu au acțiuni de promovare. Bă, dar nu se opresc. Zici că-s Gigi Becali cu Avicola Iași, fac tot posibilul să o bage în faliment.

Știți că au transferat acum o grămadă de jucători cărora n-au avut timp să le facă prezentări oficiale în România pentru că au plecat în cantonament, în Antalya. Au făcut-o acolo, i-au strâns pe toți într-o cameră și, cu un panou cu sponsorii în spate, au tras niște poze. Poze pe care le-au urcat pe contul oficial de facebook și peste care au aruncat cel mai mare și mai grețos watermarkt cu ”www.steauafc.com” posibil. Deci FCSB a dat un comunicat de presă cu niște fotografii inutilizabile, așa cum face mereu pentru că ofițerul de presă pune un uriaș watermarkt pe ele. Uite!

E, practic, o acțiune împotriva presei atunci când oferi poze inutilizabile. Sau e doar pentru fani, te doare in cur de presă și de aia faci pozele așa? Cât de multă prostie e la clubul ăla, îmi poate explica cineva? Ce căcat trebuie să ai în loc de creier ca să faci așa ceva. Câți ani trebuie să mai treacă ca să își dea și proștii ăia seama că vor muri încet-încet dacă vor continua așa. Ce justificare are watermarkul ăla când nimeni în Europa nu face așa ceva.

Încercăm la Barcelona și la Real Madrid? La primii nimic, la Madrid o chestie mică, discretă.

 

Hai că poate la italieni găsim un cretin la fel de mare. Roma sau AC Milan? Nimic!

Hai mai spre noi, mai spre sălbăticie. Steaua Roșie Belgrad sau Partizan Belgrad?

La bulgari găsim watermark pe poze? Că ei, chipurile, sunt mai necivilizați decât noi. Ludogoreț sau Levski?

Nimic, nene! Nimeni nu pune mizerii de genul celor pe care le folosește FCSB, club care are ca miză războialele cu presa. Atât pot ei înțelege din treaba asta.

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.