web analytics
Fotbal intern

MM lovește din nou! Plus niște jucători țiplă care o salvează pe FCSB

Ghinion pe Artur Jorge. Să îți dai autogol în secunda 13 la primul tău meci e coșmar. Însă: nu e un autogol la care l-aș scuza prea tare, a fost bou la faza aia, nu a fost prins cu corpul în poziția normală, parcă era hocheist. Sigur, am râs, însă asta nu înseamnă că e un fotbalist slab. Se întâmplă, nu îl ștampilăm după un singur meci, dar nu pot să nu mă gândesc că e om adus de MM, ins cunoscut pentru gherlele pe care le dă.

Voi l-ați văzut pe Lucian Filip? Ce împărat! A jucat excelent, n-am mai văzut un jucător la FCSB care să urce așa cu mingea la picior luată dintre fundașii centrali de pe vremea primului mandat al lui Reghecampf, atunci când Sânmărtean juca lângă Pintilii parcă și cobora după ea, apoi făcea ravagii. În prima repriză, Filip a avut două astfel de urcări care au paralizat apărarea lui Juventus.

Râd când mă gândesc că echipa asta a jucat cu Enache, Enache băi nene, pe postul de fundaș dreapta. Râd pentru că văd cum poate să arate un fundaș dreapta, cum poate să se apere, cum poate să ajute ofensiva, cum poate să centreze. Asta atunci când nu dă goluri din lovitură liberă. Benzar s-ar putea să fie cel mai util transfer al FCSB-ului de vara asta.

Aici nu e doar vina lui, dar n-am cum să nu zic ceva. Pleașcă pe postul de fundaș stânga a fost horror. Incredibil de slabă prestație și n-o pot scuza nici dacă vorbim despre o improvizație. Așa de slab?

Băi, nene! Cum să îți bați joc de săracul Nedelcu? Dică ăsta chiar nu se pricepe la fotbal? Că maimuțele de pe lângă el nu se pricep, asta mi-e clar. Dar Dică? E evident din fundul curții că băiatul nu are ce trebuie ca să fie fundaș central, de ce să îl nenorocești? De ce să îl faci să fie umilit de un fotbalist de la… Juventus Colentina? Cât de mare e nivelul de sclavie la oamenii ăștia? Cât de greu e să îți dai seama că nu merge cu improvizații, cu reprofilări scurse din mintea atrofiată de pușcărie a unora?

Apropo. Băi, Dică! Ce e mă, cu tine? Bine că menajezi toți lații, îl menajezi pe Enache, dar pe Niță îl bagi în marele meci cu Juventus Colentina. Și Niță aproape că se rupe în ultimele zece minute, îți apăra Burebista Stăncioiu cu Sporting de te băteau ăia cum ia bătaie Foresta sezonul ăsta prin liga a doua.

Ăsta a fost un meci câștigat exclusiv din talentul unora. Pentru că tactic, Dică continuă să fie spart de oricine din Liga 1, iar echipa are mâini moarte o grămadă. E risipă ce se petrece la FCSB.

Ce rușine de fotbalist. Nesimțire incredibilă din partea lui Călințaru ăla, să ai șansa lui 2-2 cu FCSB și să bați ca ratatul cu scărița aia infectă…

10 comentarii

 • Eu cred că merță să te ștergi la gură când vorbești despre STEAUA, pentru că mănâci prea mult c**a distrusule!!!;

 • Eu unul ni-mi pot face o impresie despre un fundas central, dintr un singur meci. Varela cand a jucat pentru prima/printre primele dati titular la Steaua, a fost lamentabil. I a trebuit timp ca sa isi intre n ritm.
  Pe cine voiai sa bage in locul lui Nedelcu, fundas central? Pe Larie? Momcilovic? Daca se accidentau? Cine mai intra in meciu cu Spotring in centrul apararii?
  “Ăsta a fost un meci câștigat exclusiv din talentul unora. Pentru că tactic, Dică continuă să fie spart de oricine din Liga 1”
  Ce tactica? Cand vreodata vei vedea o echipa experimentala jucand tactic bine?! Niciodata.

 • Cristi, de curiozitate: observ ca ai cronica dupa fiecare meci fecesebist.
  Cand acesta xtubtsfdfzttyiganeala se va desfiinta, o sa veniti toti ziaristii, ca termitele, pe STEAUA?
  Evident, declarand la unison, ca ati fost meeu sustinatorii adevaratei STEAUA?

  Fara gluma, mi se pare ca dintre toate partile implicate, cei mai afectati de problemele cu brandul STEAUA nu sunt suporterii ci jurnalistii. Direct. La buzunar.

  • Te înșeli. N-ai nici cea mai vagă idee despre cum functioneaza lucrurile astea însă, ca orice român care se respecta, asta nu te opreste sa ai certitudini.

   • Astia sunt morti pe sarma, ghertoi cu norma intreaga la “palat”. Au auzit de la ioanitoi si nea vani cum era sa mergi cu avionul si cazarea moca la mondial – daca pupai partea potrivita. Daca erai jurnalist cinstit, mergeai cu sandvisul la pachet si 2 dolari diurna la Sevilla. Merita sa fii jurnalist cinstit? Nu, ia uita-te la onlinesport: cine cct sa intre la ei pe site sa citeasca despre fece fecesebe!? Dar despre STEAUA? Eee!?

 • Nedelcu o sa revina la mijloc ca sa fie vandut cu 20 de milioane. Asa a zis antrenorul fecesebeului, bre nea Gigi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.