web analytics
Diverse

Love Army for Somalia, un proiect uriaș și foarte mișto

OK. Puterea social media, despre asta vorbim aici. Un youtuber, adică un tip care își câștigă existența din clipurile postate pe reteaua asta de socializare, a citit despre problemele din Somalia. Seceta, faptul că mor oamenii pe capete din cauza foametei. Și s-a gândit că poate primi suport din partea Turkish Airlines, singura companie aeriana mare care zboară acolo, motiv pentru care a făcut un clip în care le cerea susținerea.

Imediat, cauzei i s-au alăturat alte nume importante. Ben Stiller, actorul, apoi Casey Neistat, probabil cel mai cunoscut personaj din lumea asta YouTube. Demersul la Turkish Airlines a reușit, turcii au fost de acord să pună la dispoziție un avion cargo cu o capacitate de 60 de tone (!!!) pentru un prim transport de mâncare și apă în Somalia. Tot Turkish Airlines a mai spus că va pune la dispoziție spațiu în avioane într-un total de 140 de tone pentru transporturi viitoare, gest care dincolo de frumusețea lui înseamnă că turcii contribuie cu o sumă uriașă, chestiile astea costă.

Revenind. Youtuber-ul de la care a plecat totul, Jerome Jarre, a dat drumul unei campanii GoFundMe și vrea să strângă un milion de dolari în zece zile. Au trecut 14 ore în momentul în care scriu asta și deja sunt adunați 729.061 dolari, deci probabil că suma va fi strânsă. Colin Kaepernick, jucător în NFL a donat 25.000 de dolari. Wilson Chandler, baschetbalist în NBA la Denver Nuggets a donat și el 25.000. Casey Neistat, youtuber, a donat 10.000. Fotbalistul Johan Djourou, născut în Coasta de Fildeș, a contribuit și el cu 4000. Și tot așa.

Campania e aici, poate vreți să donați câțiva dolari. Turkish Airlines e aici pe Facebook, merită un like și felicitări!

Un comentariu

 • #zicupresedinteleromaniei, argumente:

  1. Pentru că are personalitate puternică.
  2. Pentru că are capacitate analitică.
  3. Pentru că trage un semnal de alarmă.
  4. Pentru că oferă soluţii.
  5. Pentru că recunoaşte rolul psihologului
  6. Pentru că e altruist
  7. Pentru că vorbeşte fără perdea despre hibe
  8. Pentru că are simţul umorului.

  Nici nen-tu Klaus n-avea atatea calitati fratioare, asta are mai multe case decat avea Klaus si chiar mai multe decat Ponta (care reusea sa-l devanseze pe Klaus cu o casa).

  Sursa: Prosport.ro

  PS: nenciu asta a venit cu vreo geaca noua la birou? s-a schimbat ceva la el inainte de ziua Z? Nenciu pentru voi poate fi un fel de Hristos: inainte ca nenciu sa-l pune in cur pe Zicu si dupa ce nenciu la sarutat cu patima in dos pe Zicu. Initial am crezut ca sunt pe timesnewroman.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.