web analytics
Diverse

Cum se livrează de Black Friday: B&BShop mi-a adus ceasul în 24 de ore. Nu pe ăla de 22.924 lei

V-am spus că mi-am comandat un nou G-Shock de Black Friday. Am făcut comanda vineri dimineață și sâmbătă la prânz m-a sunat curierul să îmi ridic produsul. Am rămas impresionat de viteza cu care s-au mișcat băieții de la B&BShop, motiv pentru care m-am interesat mai în amănunt de felul în care și-au organizat ei treburile de Black Friday.

Așa am aflat că reducerea maximă la ei a fost de 70%. Din câte am înțeles, la Casio reducerile au fost de 30% pentru colecția cea mai nouă, 50% pentru colecția actuală și 70% pentru cele mai dorite modele. În total, au avut peste 10.000 de modele de ceasuri și bijuterii în reducere de Black Friday. Ei au ”șocat” înainte de Black Friday prin anunțul că vând un ceas de vreo 99.000 de euro cu vreo 49.000 de euro. Este vorba despre un Perrelet Double Rotor Flying Tourbillon Limited Edition 20 care nu a fost vândut, dar despre care se spune că nu trece de Crăciun fără să își găsească cumpărător. Ce au vândut scump? Tot un Perrelet, dar un Double Rotor Turbine XL de ”doar” 5100 de euro.

Cum de l-am primit așa repede pe al meu G-Shock? Probabil pentru că am fost printre primii care au comandat. Cică într-o zi normală, o comandă făcută până în ora 16:00 e livrată în aceeași zi. Dacă nu, în 24 de ore este livrată comanda oriunde în țară.

Și experiența cu eMAG a fost ok de acest Black Friday! Produsele comandate vineri noapte au ajuns marți dimineață, adică în timpul promis. Bravo!

IMG-20151124-WA0016

18 comentarii

 • Salut,

  Cu scuzele e rigoare pentru deranj si pentru ca scriu atat de “tarziu” pe subiect. Tu ai mai gasit pe undeva ceva informatii despre respectivul Perrelet? In afara de foarte putine siteuri de la noi care au preluat informatia e la bbshop si ceva info pe afara nu am mai gasit mare lucru. Nici pe siteul lor oficial. Ori ma gandesc ca un ceas de ~100.000 de euro si in editie limitata de 20 de exemplare prezinta suficient interes incat sa poata fi gasite multe informatii despre el in multe locuri, cel putin pe siteurile de specialitate. Totusi, la nivelul asta de pret nu se ridica multe ceasuri. Daca ai idee de unde as mai putea lua alte informatii as aprecia. Multumesc!

 • La mine Emag-ul a livrat luni, in doua transe. La cea de dimineata dubita trasa in fata firmei arata ca un stand de mancare: cred ca juma’ din colegii mei stateau la coada la acelasi curier. :)) Dar au trimis din nou sms-ul aiurea, cum ca o sa-mi livreze sambata sau duminica; bine ca n-au facut-o ca trebuia sa merg la serviciu special pentru colet.
  F64 au fost super-prompti cu livrarea si nici n-au mai avut probleme cu site-ul la 12 noaptea. Nu stiu daca au mai facut si altii asta, dar mi-a placut ca am putut sa pun produsele urmarite in wish-list si cu cateva ore inainte de miezul noptii am vazut la care din ele vor fi reduceri, asa ca la ora “startului” am mers direct la produs.

  • Ma bucur sa aud ca F64 livreaza bine, ca site-ul il au de doua parale. N-am reusit sa intru la ei pe Black Friday.

 • Offtopic: Nu imi place la blogul tau ca nu pot naviga de la un post la cel dinaintea lui (sau urmatorul) fara sa trebuiasca sa revin la homepage.

 • Am avut 2 comenzi la emag facute vineri dimineata, una a fost impartita in 2 (jumatate a ajuns luni, restul ieri) – cu Fan Curier si cealalta a ajuns luni cu DPD. Toate produsele erau vandute de emag, deci foarte tare ca au lucrat cu mai multe firme de curierat.

 • Si cel.ro s-a miscat exemplar de acest BF, in mai putin de 24 de ore produsul a fost livrat. (nu in Bucuresti, la aproximativ 300 de km)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.