web analytics
Diverse

Un live pe Facebook pe tema: De ce a plecat ”expertul” Șumi de la DolceSport

A treia sursă mi-a confirmat informațiile legate de motivul pentru care Marius Șumudică nu mai e ”expert” DolceSport. Și e tare, tare de tot! Așa că voi organiza un live frumos pe Facebook în care să discutăm, nu foarte pe larg, un nou episod frumos din cariera acestui om: parior dovedit care stă pe bancă fără probleme. Asta dacă nu face un autodenunț între timp, pe sistemul: ”Jocurile de noroc sunt o boală grea. Mi-am dat blacklist în toate cazinourile”.

Știu că va fi informat de șoriceii pe care îi are pe aici, așa că îl anunț să nu mai sune pe absolut toată lumea din presă, că nu are ce să găsească rău despre mine. Am dosarul la fel de alb ca palmaresul lui de antrenor.

adio

10 comentarii

 • Sa suspenzi un mascarici la 34 de zile de la comiterea faptelor intr-un meci care nu intereseaza pe nimeni. Blat mai pe fata nici ca exista! Evident, tovarasii din presa ai mascariciului vor tace si de data asta. Parca-l si vad pe Decebal Radulescu si alte scursuri…

  Si inca ceva. Intr-un fotbal civilizat, LPF si FRF luau imediat atitudine fata de modul in care s-a crescut pretul biletelor la Giurgiu si cum s-a facut vanzarea. Unde s-a mai pomenit sa se stabileasca la sedinta tehnica sa lasi locurile libere in spatele bancii sa nu sufere maimutoiul. Doamne fereste, ce fotbal de babuini avem!

  • Cheia de la “poarta verde” este Iorgulescu, zeul din maşinărie, iar Zburleanu doar un “Yesman”. De la LPF ,”cordiţa “sub acoperire Gino face cărţile , transforma apa in vin, il “albeşte ” pe Şumibet si hotărăşte câştigatoarea campionatului. In aceste conditii Ioan Niculae ot Găiesti poate “ansambla frigidere” linistit. Rotiţele se invârtesc…

   • esti atat de criptic incat ma faci sa te cred. :)) dar tot va trebui sa imi explici mai ca la prosti

 • Fără nicio supărare dar tu ești insignifiant, nu-si bate capul nimeni sa caute nasoale despre tine, când o sa cresti mare si prinzi curaj si la televizor atunci o sa se facă săpături, deocamdată fițuica asta online nu reprezintă absolut nimic pentru prostii din fenomenul fotbalistic. Sport.ro si prosport-ul iti pun botniță? Nici măcar un parior dovedit cu tricou roz nu e mai penibil decât un jurnalist cenzurat. Amin!

  • Fara suparare, dar esti cocos degeba. Tu ai auzit ce am zis? Si-a batut deja capu nenea Sumudica sa caute nasoale. Du-te si fa pieptul mare in alta parte, nu-mi da tu mie indicatii.

 • nici nu stiam ca Sumi era expert Dolce 🙁 pentru ca nu am Dolce 🙁 dar o sa intru la live pe Facebook, mi-a placut si primu in care toata lumea vorbea despre Steaua-Dinamo si eu am intrebat de Rossi :))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.