web analytics
Diverse

Lista de Black Friday. Dacă o să fie Black Friday serios, altfel nu partikip!

Am tot avut de cumpărat chestii în ultima perioadă, însă am amânat momentul pentru Black Friday. Asta pentru că sper să prind, târziu când am să mă trezesc, măcar câteva produse rămase, dat fiind faptul că nu mă bag la telefoane și la televizoare ca toată lumea. Eu sunt mai de nișă, iau chestii pe care nu le vrea nimeni.

Așa că mi-am făcut lista, le-am pus în favorite pe contul de eMAG ca să îmi fie ușor să le verific, aștept doar să fie la reducere:

Neapărat un nou ceas G-Shock. Fie ăsta, fie ăsta. Acum sunt prea scumpe, dar la un 50% mă bag.

Cauciucuri de iarnă. Am citit un test Auto Bild pe drum spre salonul moto de la Milano, comparație de zeci de anvelope de iarnă, și Bf Goodrich G-Force Winter au ieșit pe primul loc.

Mi-a recomandat cineva un soundbar, că tot am treabă multă la TV. Așa că mă uit la Samsung HW-K360, doar că trebuie să scadă mult prețul ca să îl iau.

Dacă nu iau soundbarul îmi iau o boxă bluetooth. Bose SoundLike Micro are niște specificații mișto, am citit de bine. Problema e că pe amazon e 100 de dolari, iar în marketplace-ul emag cică e redusă acum la 699 de lei. Până în 350 de lei de BF, vorbim

un HDD extern Seagate Expansion de 2TB, că s-au adunat filmele de prin Siberia și în curând mă apuc de ele

Un espressor, că prea mult m-am abținut în toți anii ăștia și am băut cafea la filtru. Doar că n-am idee ce e bun și nici bani mulți de dat n-am

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.