web analytics
Fotbal intern

Latici a comis-o fix în ziua în care MM se lăuda că l-a adus. Karma!

E nasoală karma, mai ales când îți administrează un bukakke violent fix la o zi după ce îți apare interviul comandat în haznaua presei de sport din România, nu Meme? Sigur, a greșit Planic, shit happens, însă e greșeală de amator, mânciacas… Nu sar pe el, e oricum un fundaș mai bun decât ce a avut FCSB recent, dar… să sari pe sub minge?

A avut Pintilii niște faze în meciul ăsta… neam de neamul lui 0 Popescu nu va putea să facă așa ceva. Și nu mă refer la șutul cu exteriorul, mă refer la meseria lui, aia din fața apărării. E nr. 1 bătrânul Pintilii!

Cui îi mai place ce a jucat Panțîru să ridice mâna sus. De unde a apărut? Și, mai ales, cum de e jucat de Stoican? Eu credeam că omul are blatu cât se poate de clar. Bani de la Primărie, jucători cât mai de prin Africa, Asia și Americile de Sud. Să fie bineeeeeeeeeeeeeee!

Enache e din nou top, ne arată jucători interesanți în fiecare etapă. Practic, dacă aș juca la adversarul FCSB-ului, eu m-aș cere mereu mijlocaș ofensiv stânga, să-l am pe Enache adversar, să îi fac ficatul pateu, să scrie ziarele despre mine. Benzareeeeeeee, hai mai repede!! Măăăăăăăăăăăiiiiiiiiiii!!!

Mie-mi convine să facă Poli performanță, jur. Doar că așa cum am mai zis, nu-mi miroase a bine ce se întâmplă acolo.

Budescu a fost zero, Teixeira cu minus, Man nu mai există, doar Tănase a mai mișcat. Iar Gnohere, cel mai tare atacant din istoria lumii și al doilea din Craiova, nu a atins mingea de 3 ori, chiar și ocazia lui a fost din henț. Păi? Nu era de 100 de ori peste Alibec? Nu c-ar fi Alibec miez acum, că nu e deloc, dar Iedi? Harlem? Que pasa?

Un comentariu

  • Cam ascuțita parerea despre Bizon, daca ii administrai același tratament după fiecare meci lui Alibec era franjuri acum.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.