web analytics
Fotbal intern

Pe lângă alți ”păreriști” de la TV, eu-s ca Olympiacos în Grecia

Îmi pare rău că e nevoie să mă laud, însă nu am rival când vine vorba de împărtășit păreri pertinente despre fotbal. Sigur, cu excepția specialiștilor foști jucători sau antrenori. M-am mai uitat în ultimele zile la alții care apar prin emisiuni, la niște indivizi care s-au trezit să facă live-uri pe Facebook și… Wow! Sunt ca Juventus în Serie A, ca Olympiacos în Grecia pe lângă ei. Jurnaliștii, redactorii și reporteri care s-au trezit dintr-o dată pe sticlă sunt penibili. Dar nu oricum, sunt level 999 cu mana 200 de penibili.

Ăsta este doar unul dintre motivele pentru care trebuie să vă uitați la emisiune, de la 10:45 pe Sport.ro. Dacă o să fie timp și nu o să fiu redus la tăcere de telefoane și interviuri de după meci, vorbim pe bune despre Steaua – Dinamo 2-2, despre delirul lui Reghecampf, ciudățenia lui Rednic și nivelul de prostie din gestul lui Bourceanu.

Vorbim și despre galeria lui Dinamo, grup care nu e al 12-lea jucător, e cam al 4-lea. Galeria lui Dinamo e mai utilă lui Rednic decât băieți precum Corbu, Rotariu sau Lazăr. Nu mai zic de Cerniauskas, acest pretins portar care e titular doar pentru că Dinamo nu mai are un portar cu legitimație în lot.

scutariu sport.ro

8 comentarii

  • Ar trebui sa vedem un derby Dinamo – Steaua dar intre specialisti.Ilie Dumitrescu cu desenele si axul central si Ionut Chirila cu “inlantuiri de 10-12 pase” si “automatisme, atacuri pozitionale. Iubesc aceste cateva idei mestecate la nesfarsit

    • As lesina de placere intr-o emisiune cu Ilie si Chirila. Sa explice ei un Barca – Real, sa ne spuna unde au gresit antrenorii, cum trebuie folosit Neymar, unde s-a plasat prost Ramos, cum se face tranzitia negativa… Ce vis frumos

  • Adică Ilie Dumitrescu e mai mult decât un simplu parerist? El e penibil in orice analiza pe care o face, si grimasele pe care le incearca sa para mai interesant si mai destept decât e fac deliciul telespectatorilor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.