web analytics
Fotbal intern

La Vilnius au fost băieți. Să vedem unde altundeva mai sunt ei băieți

Bine, bine. Am bătut Lituania cu mari emoții, adică am îndeplinit o formalitate. Gazdele sunt una dintre cele mai slabe echipe pe care le-am văzut jucând în fața României în ultimii mulți, mulți ani.

Bine, să mă ierte domnul selecționer că nu zburd prin casă de bucurie. Dar am reușit să avem emoții și cu ăștia în prima repriză, nu doar la bara lor, ci și pe parcurs. Tactic, România e zero. Fără exagerare, nu ne ajută cu nimic să ne mințim. Suntem zero, adică nu existăm, suntem nimic. Noi reușim să adunăm puncte pentru că avem jucători care știu cu ea, altfel eram San Marino 2. #haidahaida

O să militez până la epuizare pentru fotbaliști precum Mitriță, Stanciu sau Maxim, fotbaliști de la care am speranța că pot vedea ceva. Un dribling, o foarfecă, ceva care să mă lase să simt că văd fotbal, nu bambilici.

Chipciu continuă să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști de la națională. Dar sunt departe de a fi în acord cu ideea comentatorilor cum că a făcut cele mai bune meciuri ale lui cu Serbia și cu Lituania. E o aberație! Asta dacă am voie să zic, că poate n-am voie, că suntem sensibili, o nație de sensibili.

Poate s-au uitat și ăștia din România la transmisie. Să vadă că și în Lituania se pot face transmisii de o calitate net superioară celor din Liga 1, acolo unde vedem reluări filmate cu Nokia 6230i.

Hai cu Serbia, acolo să fim băieți. Și poate se depășește și recordul de asistență din acest sezon, adică peste 36.000 de spectatori pe Național Arena. Repet, recordul e deținut de Steaua – Academia Rapid, meci din Liga 4.

Ah, să nu uit. Să nu văd aud cu Răzvan Marin, vă rog. 🙂

8 comentarii

 • Stanciu dribling, foarfeca? 😂. Ce-ai visat, parca scriai bine. Omul are sut dar sta rau la dribling iar foarfeca chiar nici nu l-am vazut sa incerce, mai degraba da alibec gol cu capul decat stanciu foarfeca. Interesant cum nea Jiji se umfla de ras cand e vorba de Stanciu si tzeapa pe care le-a dat-o la begieni, mereu incepe cu “ Sa nu se supere Stanciu pemine dar..”. Cat despre Maxim ala mai are cate o ratacire din cand in cand iar Mitrita parca asta a tzapa data de Hagi prin Italia, pe la Pescara sau nu stiu pe unde facea tusa, in Romania e vedeta.

 • “O să militez până la epuizare pentru fotbaliști precum Mitriță, Stanciu sau Maxim”
  Maxim ? Pe bune ?

 • Chicpiu, despre faptul ca va lipsi cu Serbia: “Îmi pare rău pentru mine, dar nu cred că se va simţi la naţională.”
  Total de acord.

 • Chipciu are probabil forma carierei. Nu stiu de ce insiti atat ca nu ar fi facut cele mai bune meciuri acum. A avut juma de sezon bun cu Reghe in stilul Hanca in 2016 si cam aia a fost.
  E un jucator slab a carui singura arma e inteligenta – si asta in afara terenului de joc. Stie sa vorbeasca, da interviuri si face ironi legate de adversarii FCSB. Cam atata vad eu la Chipciu.
  In rest, era chemat la nationala mereu, iar in 90% din meciuri e doar o petarda…

  P.S. Nu-mi da in cap, e opinia mea.

 • Da-o dracu de tactica Cristi, poate sa vina si Guardiola, astia nu sunt in stare sa lege 3 pase si sa faca o preluare.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.