web analytics
Opinie

Kanal D e o cocină infectă, iar Facebook e ok cu asta

Dacă pun o poză cu juma’ de țâță de femeie pe Facebook îmi iau ”dita banu”, vorba unui amic. Nu sunt tolerate pozele cu nuditate, însă rețeaua de socializare nu are nicio problemă cu pozele în care retina ne este agresată cu câini maltratați, spre exemplu. Pentru că da, o țâță te traumatizează pe vecie, dar un câine orb, ars și cu picioarele tăiate e ok, e educativ.

Un cretin de la Kanal D pune pe Facebook o mizerie, probabil  nici măcar reală, cu un câine maltratat. Evident, poza mă face să scap telefonul din mână de scârbă. Nu de milă, de scârbă.

kanal

Evident că am raportat-o sperând să le-o scoată, să nu mai treacă și alții prin neplăcerile astea. Ce face Faceboook după o zi de analiză? Zice să mă duc la pește, că poza nu violează regulile lor. Bine, mă! Dacă nu violează… na!

Screenshot_2015-12-07-01-07-50

12 comentarii

 • Si The Game crezi ca mai locuieste in Compton? iti dai seama ca locuieste intr-o vila luxoasa doar ca din cand in cand mai face si melodii despre saracie
  https://www.youtube.com/watch?v=b2AcxL88DoI
  sau cei de la BUG Mafia crezi ca mai stau in Pantelimon dar tot despre saracie canta si prostie si coruptie etc.Sa revenim la subiect am vazut poze pe Facebook din America salbatica ca sa zic asa in care oamenii se duc la vanatoare se intorc cu cadavrul animalului plin de sange si isi fac selfie si dupaia o posteaza,nu am vazut Facebook-ul sa le inchida contul.

  • Apropo de Game, o sa scriu zilele astea ceva despre el. Am o poza mult prea buna pe care o tin de vreo luna. Ca sa vezi la ce s-a ajuns.

 • Buna dimineata! Pai facebook e pentru generatia actuala echivalentul televiziunii care a mintit si prostit generatiile de peste 50-60 ani!
  Ca nu e bine sa zica Cheloo si Ombladon: curvelor, ca invata copii expresii. Seara la Capatos e ok in schimb, afla si astea mici de a 9a cat mai sunt tarifele. Si pe Capatos il stiu, cine stie ce-o mai fi pe la posturile alea “de nisa”

  • Scuteste-ma de Cheloo si Ombladon, nu poti sa canti despre jumatatea goala cand te plimbi cu masina de zeci de mii de euro, sunt doar niste ipocriti. Pulimea se plange ca Puya sa comercializat, dar nu isi da seama ca omul era sincer, si prin melodiile lui recunostea ca a trecut la alt nivel, nu poti sa canti despre foamete sau alte cacaturi cand te dai cu X6, a incercat Ombladon si a fost un ratat pentru asta

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.