web analytics
Fotbal intern

Jucători talentați, căutăm antrenor cu personalitate

Să ne înțelegem! FCSB are jucători buni, unii dintre ei cei mai buni din țară pe postul lor, însă problemele lor sunt altele. În primul rând faptul că finanțatorul face totul acolo, echipa, lotul, alege căpitanul, probabil le face și programul de antrenamente. Apoi faptul că între ei apar amatori împinși de la spate de cele mai multe ori de nepriceperea lui Mihai Stoica. E frustrant să vezi cum ești ținut rezervă de unul pompat de MM în încercarea de a-și justifica existența.

Ce vijelie! Ce au făcut Băluță și cu Mitriță între fundașii centrali fecesebiști, wow! Bine, trebuie să fi studiat fotbalul la școala de manevre, combinații și barbut Pipera ca să nu-ți dai seama că vei fi spulberat în viteză dacă nu iei măsuri pentru blocarea lor. Bălașa, săracul, alerga de parcă era legat la picioare pe lângă Mitriță. Greu de privit!

E Momcilovic cel mai bun? Sau printre cei mai buni? E!

E Craiova suspectă de dispariție de pe teren în repriza a doua? E!

Vă rog, nu mai fiți gușteri! Alibec nu e accidentat. Sau, mai bine spus, motivul pentru care nu e în lot nu are legătură cu accidentarea. Pubalgia pomenită e veche, iar recidivarea a avut loc acum câteva luni. E o găselniță, cel mai probabil a lui Alibec, care să mai ia din penibilul deciziei de a-l lăsa în afara lotului pe unul dintre cei 5 fotbaliști adevărați pe care îi are echipa aia.

Echipa FCSB e atât de schimbată, în rău, încât lucrul ăsta se vede și-n intervenții. Atât de multe faulturi nu pot să fie decât rezultatul lipsei de mijloace de exprimare, sunt mai ciomăgari decât Concordia Chiajna, n-am văzut asta niciodată în ultimii mulți ani.

Nu mă mai bucur când am dreptate pentru că, well, am dreptate mereu. Când erați entuziasmați de Zero Popescu, când Mihai Stoica se lăuda pentru descoperire, vă spuneam că băiatul e un Lucian Filip mai puțin stabil psihic. Și că exprimarea fotbalistică pe care o are e, în cazurile fericite, modestă. Prestația din seara asta e doar un ultim exemplu dintr-o serie începută acum ceva timp.

Craiova are și ea plusuri multe, în special în ofensivă. Dar portarul e de echipa a doua, iar fundașul ăla pletos e incredibil de slab. Serios, mă înșel eu? Că de multă vreme n-am mai văzut așa ceva, e horror!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.