web analytics
Fotbal intern

Doi jucători de la FCSB care n-au voie să lipsească de la națională. Deși…

…la cum văd selecția în continuare nu m-ar mira să nu fie nici ăștia. Pentru că vedem în continuare specimene precum Torje, rezervă la un club de mâna a treișpea din campionatul Turciei, iar pe Florentin Matei nu-l vedem. Asta deși Matei pleacă de la Volyn Luțk golgheter și cel mai bun pasator și merge în Croația, la Rijeka, acolo unde dă câte o pasă de gol pe meci deși nu e pregătit fizic sută la sută.

În fine, vorbeam acum despre doi fecesebiști care nu au cum să lipsească de la acțiunile următoare și, dacă lucrurile merg la fel în continuare, nu au cum să lipsească de la Euro 2016. Primul este Florin Niță, un băiat cinstit și muncitor care se califică fără probleme la titlul de cel mai bun portar din Liga 1. Dar fără probleme, nu oricum. În condițiile astea Silviu Lung jr. nu mai are ce căuta pe postul de al treilea portar, pentru că de Tătărușanu și Pantilimon pare că nu se poate atinge nimeni în momentul ăsta. Niță merită convocarea și merită să fie în lot la Euro, dar nu m-ar mira să nu fie.

Al doilea e Nicușor Stanciu, fotbalistul care dacă lipsește de la Euro eu voi susține Albania. Și nu glumesc, o să fac ditamai campania Albaniei pentru că nu pot susține o națională construită prost. Stanciu este cel mai bun fotbalist din România și nu oricum, ci de departe. E în altă ligă față de toți ceilalți și, în mod normal, nu are cum să nu fie titular la echipa națională. Cine să fie în fața lui? Sânmărtean tocmai a făcut 36 de ani, e de-o vârstă cu retragerea și e rezervă în Arabia Saudită, Maxim e rezervă la Stuttgart, Torje e rezervă la Pașalâcspor, Adi Popa s-a retras în iarnă, Chipciu acum doi ani. Cine să aibă pretenții să joace în fața lui Stanciu, serios acum?

foto: facebook FCSB

foto: facebook FCSB

9 comentarii

 • Salut,

  Ai putea explica te rog(cum vrei tu in comentariu, in articol) de ce numesti echipa de fotbal Steaua, FCSB? Te rog cu argumente logice si juridice. Nu de alta, dar presupun ca ai in spate o analiza super documentata si nu vorbesti prostii sau la alibi.

  Mersi 🙂

  • Pentru ca asa scrie pe stema lor. Si da, stiu ca FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti

   • Decizia din 4 decembrie 2014 certifica faptul ca actuala echipa de fotbal nu mai are voie sa foloseasca acea sigla inregistrata in2004. Atat! Chiar specifica ca nu se pot face precizari asupra palmaresului si a numelui.
    De asemenea, un lucru se uita si poate cel mai important: CSA PUTEA CONTESTA INREGISTRAREA SIGLEI/MARCII DOAR PANA IN 2009. Chiar te rog sa te interesezi cand a fost inregistrara cererea pentru proces la Tribunalul Bucuresti. Eu pariez pe anul 2011.
    Dar de, justitia este oarba, nu?

 • Ai dreptate, Stanciu nu ar trebui sa lipseasca din primul 11 la EURO.
  Cand vad ascensiunea lui, nu pot sa nu ma gandesc la el si la Iancu, cand faceau schimb de locuri in teren. Unde a ajuns Stanciu si unde a ajuns Iancu, Iancu care se presupune ca ar fi fost mai talentat.
  P.S. Nita, mi se pare un portat intr-o forma excelenta, nu neaparat unul valoros.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.