web analytics
Diverse

Jucării pentru oameni mari: LEGO cu scene din Hobbitul

Jucăriile pentru oamenii mari nu sunt doar mașinile și gadgeturile. Am văzut recent la niște prieteni o construcție LEGO cu foarte multe piese și am aprofundat un pic problema. Habar nu aveam că există o varietate atât de mare de jucării LEGO și habar nu aveam că există LEGO cu scene din Lord of The Rings sau Hobbitul. Noriel vinde cinci astfel de scenete pe care trebuie să le construiești și, dincolo de procesul în sine, mi se pare foarte tare că au introdus pe acolo și personaje din carte/film. Spre exemplu, în scena cu ”Lupta de la Dol Guldur” sunt șase minifigurine reprezentându-i pe Gandalf, Radagast, necromantul din Dol Guldur, Azog și doi orci Gundabad. Sau, în Atacul orașului de pe lac unde îi primiți pe Bain, pe fiul lui Bard, pe Bard, pe Tauriel și doi orci. Sună geeky probabil, însă cine a citit cărțile sau cine a văzut filmele îmi înțelege entuziasmul și pasiunea.

Pentru cei care se văd prea maturi pentru Hobbitul, recomand LEGO Architecture. Nivelul de detalii din machetele LEGO cu clădiri celebre din întreaga lume este abosolut incredibil. Casa Albă, Sediul Națiunilor Unite sau Muzeul Luvru arată genial.

Sigur, nu vă imaginați că LEGO face doar chestii pentru oameni mari și serioși, așa cum sunt eu. Au fel de fel de figurine și de colecții pentru copii mici și foarte mici, pentru băieți sau pentru fetițe. Începând de la LEGO Disney și până la LEGO Super Heroes sau LEGO Elves. Singurele probleme pe care le-am identificat eu cu privire la LEGO sunt două. Cea dată de faptul că provoacă dependență și că niciodată nu te vei putea opri din a mai comanda alte modele și cea dată de faptul că lăsate pe jos prin casă provoacă dureri uriașe atunci când sunt călcate.
Și pentru că tot vorbim despre jucăriile LEGO, o altă chestie interesantă pe care am aflat-o recent. Compania a fost înființată de un tâmplar care s-a apucat la un moment dat să facă jucării de lemn. Cărămizile astea LEGO cu care ”lucrăm” în ziua de azi au fost inventate în 1949 și s-a ajuns atât de departe încât în acest an LEGO a detronat Ferrari și este recunoscută drept cel mai puternic brand din întreaga lume. Adică dacă te duci în Swaziland sau în Burundi ai mai multe șanse să găsești oameni care au auzit de LEGO decât de Ferrari. Ceea ce e tare, nu? În concluzie, puteți găsi o gamă largă de jucării pentru copii (dar și pentru adulți) la Noriel. Nu doar LEGO, ci de toate. Recomand motocicletele electrice (există o replică Ducati cu desenul motocicletei lui Cal Crutchlow din 2014).
lego

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.