web analytics
Opinie

Jandarmeria, buffer între iPhone X și peșteră

Abține-te, Scutariule! Nu e treaba ta, oamenii au agendele lor, subiectul cu Jandarmeria e unul mai important decât superficialitatea cu care îl tratezi tu.

Taci, dracului, din gură! Lasă-i să să ignore abuzurile constante în ideea utopică a unui ”bine suprem” pe care-l face Jandarmeria. Nu, nu e o unealtă, Jandarmeria e singurul buffer între iPhone X și peșteră.

Taci din gură, nu reacționa la ”s-au modernizat, au metode noi, monitorizează și observă, sunt în permanenent dialog”. Adevărul e stabilit de cei care au gura cea mai mare sau, în cazul de față, numărul cel mai mare de cititori.

Împletește în poveste lucruri pretențioase, dar adevărate. Fă-l pe cititor să rezoneze cu o parte interesantă, dar irelevantă a povestirii pentru a-i da senzația de veridicitate. Sau de tărie, de seriozitate. Spune-i cum misiunea Jandarmeriei la proteste este să dea senzația că protejează, că arbitrează neutru. Și că dacă huliganul de lângă tine aruncă bolovanul, Jandarmeria va trece la ”aplicarea consecințelor”. Prostul rezonează, dă-i asta!

Termină lectura, frumos, cu îndemn la ”taxarea derapajelor”! Îmi place asta cu taxatul derapajelor de nu mai pot. Taxați, cetățeni, derapajele Jandarmeriei! Adică reclamați Jandarmeria la cei care o folosesc drept unealtă pentru a vă ține în grajdurile voastre. Să vedeți succes ce o să aveți. Sau, mai bine, reclamați abuzurile la noi, la presă. Sigur, nu vă va ajuta, facem noi SHARE MASIV pe poveștile voastre, însă ați ”taxat derapajele”!

Așa e, e ca tine, Tolo! 😉 Lectură plăcută!

Later edit: Chiar, în 2014 oare BGS-ul era școlit în străinătate? Sau nu apucase încă? Știu că ne spuneai, în 2014, că ”Jandarmii, cu care am vorbit off the record, așa cum am vorbit și cu oameni din nucleele dure ale galeriilor, spun că BGS e o firmă solid organizată, cu care se poate conlucra”.

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.