web analytics
EURO 2016

Islanda a făcut frumos tare, dar fotbalul învinge. Din nou

Fotbalul învinge. Fie că e FC Barcelona în ultimii ani de Primera, fie că e Real Madrid în finala Ligii cu Atletico Madrid la loterie, fie că e Franța Islanda la EURO în timpul regulamentar. Nu merge cu târâtul fundului de podea la nesfârșit, cu toate că nu îi suport pe lezanfan și mi-aș fi dorit să meargă mai departe povestea asta amuzantă a -ssonilor. Pentru că, v-am mai spus, ne uităm la fotbal pentru spectacol și, atunci când nu suntem duși complet, ne bucurăm când echipele de care ne-am atașat îl fac.

Ori Islanda nu l-a făcut, deloc chiar. Au fost echipa muncitoare și zăpăcită care și-a depășit condiția și care ne-a făcut să-i apreciem, dar acum la rece parcă mai bine văd o semifinală tare. Oricum, performanța e magnifică, bravo lor, n-au nici măcar un singur motiv să le fie rușine!

4 comentarii

  • Depinde ce iti place. Eu am vazut Islanda cu Anglia si au avut o tona de ocazii. Pentru mine contraatacurile rapide, incheiate cu ocazii de gol, reprezinta mai mult spectacol decat pase de`a latul asa cum joaca alde Spania sau chiar Franta, care n`a avut un sut pe poarta 90 minute cu Albania. Islanda azi a avut 6 suturi pe poarta si a dat 2 goluri.

  • Rușine sa ne fie nouă,care avem calitate dar nu avem mentalitate…Eu as fi vrut Islanda mai departe,inimioare pentru islandeze))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.