web analytics
Fotbal intern

Pentru invitații de la emisiunile sportive: cum să reacționați când aberează Gigi Becali

Mi-e silă de majoritatea invitaților de pe la emisiunile cu temă sportivă de la noi. Serios, mi se pare că mă uit la o adunătură de lichele pupincuriste care par să bifeze minute doar pentru a linge părțile dorsale ale tuturor celor cu care se cunosc sau cu care ar putea colabora pe viitor. Între invitații ăștia sunt și mulți jurnaliști care, din prostie sau teamă, sunt inofensivi atunci când prin telefon intervine, spre exemplu, un condamnat precum Gigi Becali.

Sunt sătul până peste cap să văd cum nea Caisă ăla intră cu picioarele și își varsă porcăriile fără să fie deranjat de întrebări incomode. Îi înțeleg pe moderatori, ei au un alt rol. Dar invitații? Chiar așa lăchioi să fie? Zic să îi ajut, așa că fac un scurt ghid cu răspunsuri la discursul standard al condamnatului Becali Gigi.

”M-am săturat să tot bag bani la clubul ăsta. Gata, nu mai bag bani!”
Breeeee! Ho! Dacă pui cap la cap și dacă ne uităm pe datele de la Ministerul de Finanțe o să vedem că dumitale ai colectat zeci de milioane de euro de la Steaua în ultimii trei ani. Vreo 40-50 de milioane mai exact! Tu ai băgat bani la Steaua sub formă de depozit, nu ai pierdut, ai câștigat bani de la Steaua.

”Clubul mai are 7 milioane de euro în conturi. Când se termină, întră în insolvență”
Ai curaj să te juri? Pe Arsenie Boca+Muntele Athos? Păi, mă vită! Termini ultimii trei ani cu 40 de milioane profit și îmi spui mie că mai sunt 7 milioane în cont? Unde-s restu? Aaaa, e profitul tău că ești patron? Și-au luat fetele noul Q7? Păi și e vina mea că mai sunt 7 milioane? Sau a ta, că ești un ins neinstruit?

”Nu mai plătesc 1 milion de euro lunar pe salarii. Ce, sunt prost să aduc 1 milion de euro de la fetele mele?”
Da, ești prost grămadă. Dar nu e asta discuția. Plătești bani mulți pe salarii pentru că nu ai nicio strategie de afacere, ești un urechist care a ajuns să aibă bani prin fraudă și bulan. Dacă erai afacerist nu dădeai salarii de 30.000 de euro net pe lună lui Chipcu. Nu plăteai 10.000 unora precum Breeveld, Guilherme sau Muniru. Singurul vinovat pentru fondul mare de salarii ești tu!

”Steaua e clubul meu, fac ce vreau aici. Dacă nu mai produce bani, bag clubul în insolvență”
Alo, nea Caisă! În primul rând, dacă trăiai în Grecia sau în Serbia erai împușcat în cap dacă spuneai așa ceva. În al doilea, patronatul ăsta cu care te lauzi tu e ca și cum mi-ar da mâine cineva proprietate asupra Castelului Peleș și m-aș apuca să îi pun termopane albe și jaluzele verticale. Plus o țiglă albastră. Nu merge, sunt bunuri naționale la a căror distrugere trebuie să reacționeze cineva. O masă de oameni, de preferat! Violent, de preferat!

”Steaua mi-a mâncat bani, am băgat bani ca prostu atâta timp. Nu mai merită”
Nu e deloc așa! Steaua este singura afacere LEGALĂ care a avut succes în ”portofoliul” tău. Singurii bani pe care i-ai făcut în afara celor veniți de la Steaua au fost fie prin fraudă, motiv pentru care ai făcut și pușcărie, fie prin tunuri, prin speculă.

Mai sunt și altele, însă îmi dau seama că e inutil. Nu va avea nimeni curaj să îi spună ceva. Cel mai probabil, asta va duce la refuzul lui Becali de a mai interveni în direct la acel post TV, deci acel cineva va avea de suferi. Well, să sperăm că nu va nimeni cu mine în studio.

becali

37 comentarii

 • Bă Cristi!
  Nu se poate ca un antibecalist adevărat să violeze limba română în felul ăsta! Și ne-a Gigi e un violator al limbii române, tocmai el, care a arătat tuturor cât de ușor e să scrii o carte! Deși nu a citit în viața lui vreuna de la cap la coadă (chiar, ce chin!) – mulțumiri președintelui, parlamentului, ministerului justiției (scrise intenționat cu minuscule) pentru această idee absolut tembelă!
  Deci, Cristi, ca să revin: “vedem că dumitale ai colectat zeci de milioane”. Vezi ca “dumitale” e genitiv-dativul de la “dumneata”. Nu poate fi folosit in nominativ.

  Hai noroace și ia-o ca pe o observație amicală.

  • mai vrei niste cacat in care sa cauti bobite? daca ai gasit o singura greseala inseamna ca esti chiar prost, sunt o groaza. tocmai asta e frumusetea blogului, scriu cum imi vine si mi se fix falfaie daca iti place tie sau nu. te salut cu traditionalul ”iesi”!

 • “Va salut!
  Incep informarea in acest eveniment cu un scurt articol prin care doresc sa lamuresc pentru fiecare in parte situatia actuala a clubului nostru.
  Cum nu se inghesuie nicio televiziune, niciun ziar, nimeni din presa noastra autohtona, m-am gandit ca ar fi timpul sa fac eu pe guru mediatic si sa va lamuresc asupra situatiei. Nu sunt detinatorul adevarului absolut, dar ceea ce va voi relata mai jos este realitatea conform legilor in vigoare ale Statului Roman, argumentata cu fapte si intamplari usor demonstrabile.
  FCSB este de fapt Societatea Comerciala Fotbal Club Steaua Bucurest SA ( societate pe actiuni ). Nu insist asupra actelor de intocmire ale acestei societati si nici asupra actelor dintre aceasta societate si Clubul Sportiv al Armatei la vremea cand departamentul de fotbal al CSA a fost preluat de FCSB. Acele acte inca nu au fost prezentate public, exista multe amanunte de care nu ne putem lega si nu sunt relevante momentan. De ce? Pentru ca nu aduc vreo solutie pentru viitorul apropiat, ci doar alte si alte controverse, polemici si cacaturi care au devenit sport national brevetat romanesc si se practica in draci pe Facebook.
  “Societatea pe acțiuni (abreviat SA sau S.A.) este una din formele de societate comercială cu o largă reglementare și implementare pe plan internațional. Aceasta este o societate de capitaluri, asociații răspund pentru pierderile societății doar în limita acțiunilor deținute. Astfel spus, asociații nu pot pierde mai mult decât au investit. Societatea pe acțiuni era denumită în legislația mai veche din România, societate anonimă.” – asta este societatea pe actiuni. Restul despre SA gasiti aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Societate_pe_ac%C8%9Biuni
  Daca sunteti oameni cu scoala, nu ca nea gigi, ati inteles deja ca O SOCIETATE PE ACTIUNI NU ARE PATRON!!! – ceea ce trebuie cineva sa le explice si domnilor din presa din Romania! NU EXISTA “PATRONUL STELEI”. De ce? Pentru ca FCSB este SA. Si nu s-a inventat inca SA care sa aiba patron.
  Societatea Comerciala din cazul de fata este condusa de un consiliu de administratie! Buuunnnn! Consiliul de administratie, alcatuit din mai multi actionari, are un presedinte al consiliului ales. Acest presedinte, intre 2003 si 2007 a fost nea gigi. In prezent este nea vali. Asta este echivalent cu zero. Pentru ca, acest consiliu este o marioneta si deocamdata niciun organ abilitat de Statul Roman, niciun ANI, ANAF, DNA etc nu verifica actele acestei societati. De ce? Habar n-am! Dar, ideea principala este ca acest consiliu se imprumuta cu bani de la nea gigi si ii da de zece ori mai mult inapoi. Si uite asa, nea gigi devine finantator. Finantator nu este egal cu patron, sa fie clar. Doar ca e ilegal sa dai bani cu camata…dar pentru asta exista tertipuri si avocati. Se pot da bani cu imprumut in baza unor acte cu clauze foarte clare ca daca banii respectivi nu sunt returnati in 30 zile, sa zicem, atunci se percepe o dobanda de 3%, 5%, 20% etc pe zi!!!…sau pe luna…sau pe Pamant… Ideea e ca este un exemplu de a da bani cu camata fara sa incalci legea, Binenteles ca exista un acord miselesc si tacit intre consiliul de administratie si finantator. Asta inseamna ca daca nea gigi baca un milion si scoate optzeci, nu e nicio problema.
  CSA-ul nu are voie sa aiba club departamental. Nu este recunoscut de nicio institutie europeana. CSA-ul isi poate face club de fotbal, dar va trebui sa caute societati, persoane juridice private, care sa investeasca si sa se asocieze cu clubul sportiv… la fel ca in sora noastra mai mare si mai bogata, Germania…sau in alte tari cu mai putine manele.
  Prin urmare. SINGURA SOLUTIE CA STEAUA SA REDEVINA CLUBUL NOSTRU ESTE URMATOAREA:
  1.FCSB sa fie supusa unui control financiar si unui audit drastic in privinta documentelor dintre consiliul de administratie si finantator.
  2. Finantatorul sa renunte a mai baga bani in societatea pe actiuni si a mai imprumuta consiliul de administratie.
  3. Aflarea unor alti investitori, persoane juridice, societati, sponsori, care sa aduca bani catre consilul de administratie.
  4. Cererea noilor investitori a alegerii unui nou consiliu de administratie, cu alt presedinte, alti membrii etc.
  5.Transformarea Societatii intr-una de tip DESCHIS. Asta inseamna ca si abonatii pot deveni actionari si pot ajuta clubul.
  6. Asocierea CSA, care vine cu emblema si brand, cu FCSB SA si noii finantatori, care sustin partea economica a clubului, transparent si profesionist – la fel ca la orice club mare de afara.
  7. Cedarea in conditii amiabile de catre CSA catre FCSB a dreptului de folosire a emblemei si brand-ului Steaua Bucuresti, precum si a bazei sportive si stadionului Ghencea.
  Cam asta ar fi, pe cat de scurt am putut explica, singura solutie pertinenta la ora actuala!
  Restul SUNT ENORMITATI, IMBECILITATI SI PROSTII!
  Ciobanul nu vinde, pt ca nu are ce sa vanda. Pentru ca nu are cum, nu detine nimic si nu poate vinde o societate pe actiuni. El nu este in posesia ei ca sa o poata vinde… Va explic asa, ca poate sunt unii retarzi care inca nu au inteles sau nu au dat pe la scoala din clasa a patra. Desi refuz sa cred ca acei oameni sunt Stelisti ( in adevaratul sens ).
  Armata nu isi poate face echipa de una singura, doar cu emblema si brand-ul, pt ca nu mai suntem in 1947. Functionam dupa alte reguli, alte legi. Armata se ocupa cu chestii care tin de armata, aparare, nato etc. Nu au ce cauta in fotbal, nu e normal. In plus, un astfel de club, doar al Armatei, ar fi un fel de CSU Craiova, care este vechiul club, ala care detine emblema de dinainte de 1990 si care si-a deschis din nou sectie de fotbal. Insa palmaresul este la Societatea Comerciala care a preluat sectia de fotbal si a sustinut-o, mai mult sau mai putin, cu bani privati.
  Ca ne convine sau nu, ca vrem sa accepam sau nu, ca e drept sau nedrept…. ASTA ESTE ADEVARUL!
  Am scris acest articol doar pentru cei care au ceva in cap si inteleg. Repet. Nu vreau sa intram in polemica si sa va dati toti cu parerea, mai mult sau mai putin pertinent si argumentat.
  Sa speram ca romanii vor accepta si lucrurile asa cum sunt, nu doar cum vor ei. SI abia atunci, cand vom fi in numar mare de acord, vom putea muta muntii din loc.
  PS: o sa revin in aceasta seara cu informatii despre evenimentul ce va avea loc toata saptamana viitoare si despre contributia noastra, a stelistilor, la aceasta activitate.”

  Lecce, unul din liderii de la Sud Steaua

 • Natus Vincere, o sa se stranga maxim 200…. ala nu este protest. Mergem sapt viitoare pentru a incuraja selectia juniorilor la CSA. In momentul asta, este incertitufinea asta “La cine este palmaresul?”

 • Sigur , te felicit , la fel ca toti ceilalti tin sa iti amintesc ca asta e parerea tuturor oamenilor cu cap , implicati in fenomen . Cat despre raspunsul ciobanului , dupa o intrebare incomoda de-a ta , intr-o eventuala emisiune , o sa fie frumos , mai ales ca ai fi primul si nu stiu ce reactie va avea, stii…nu prea il lasa legea sa mai ameninte , mai are o coada de un an si jumate de puscarie , nu isi mai permite , d`aia vrea el “mantuire ” , d`aia se abtine ciobanul .
  p.s. -Am raspuns si eu “domnului totlo” , la articolul lui de azi , cu urmatorul text.

  In esenta ai dreptate , chiar daca te critici si pe tine insuti .

  1. Fanii nu asculta si accepta orbeste , la ce ccaturi debiteaza infractorul becali . Nu confunda ziaristii si spectatorii , cu adevaratii suporteri .
  Peluza sud impreuna cu alti suporteri , adevarati , ai realei Stele , au contestat ,inca , de la inceput si au sanctionat toate iesirile , minciunile , infractiunile si gesturile grobiene ale inculpatului albanez . Am dus un razboi , pierdut si asumat din start , cu toti : interlopi , fani spalati pe creier de mass-media , familia becali , MAI, fosti jucatori ai Stelei cumparati pe arginti , rivali , presa si tot ce este mai rau intr-o societate . Am luptat cu acest oligofren , in momentul lui de glorie . Atunci cand facea lumina in ferentari si isi cumpata mii de suflete , negre , loiale . Atunci cand ameninta procurorii care ii cercetau averea . Atunci cand ameninta cu camatarii sau clanul sportivilor , suporterii . Atunci cand fura , in direct , telefoane de la ziaristi . Atunci cand ameninta toata antena 1 si pe “toti muncitorii de acolo ” . Atunci cand venea cu sacosele de bani la sefii ziarelor . Atunci cand il ameninta si scuipa , in public , pe cel mai mare deontolog al neamului , marele cTP . Atunci cand era de neatins si bine infipt in mafia interlopa si cea politica . Atunci cand injura ameninta si lovea ziaristi . Atunci cand detinea functii in stat . Atunci cand avea , la picioare , toti capii fotbalului romanesc .
  Tu unde erai prietene , sau erai ocupat sa manjesti foaia cu mizerii la adresa noastra ?! Cata puscarie ne doreai ? cat ai mai folosit pana la exasprerare si epuizare invective , gen : drogati , inculti , huligani , prosti , needucati , paraziti , saraci ( ” sa vina ei cu bani de acasa , sa dea la club , asa cum isi risca DOMNUL GIGI BECALI averea la Steaua ….” ) . Ghici ce ? Chiar dadeam bani la club : deplasari , bilete , produse cumparate , care atrageau dupa sine interes , publicitate etc. Spre deosebire de tine , care doar ai mancat de pe urma acestui club , ca si toata presa ” sportiva ” , cea care a ceeat un monstru si l-a scos la facut poze , ca na … albanezu` … e vandabil ! Distrugand astfel intreg fotbalul romanesc , totul trebuia sa se invarta in jurul ciobanului (daca o stire incepea , de exemplu , cu Ceahlaul Piatra Neamt , trebuia sa legati ceva de gi-gi sau Steaua , pe care le amestecati pana la confuzie , inducand prostimea in eroare ) .
  De aceea , mai sclifositilor , va tineti cu ghiarele de numele asta , si il folositi ilegal si ne-profesionist . Deontologilor , tocmai voi , cei care ridicati in slavi legislatia , si o invocati cu atata tarie , cand constatati consternati , ca un “criminal” a aprins o torta in tribune . Tocmai voi , sa nu tineti seama de o decizie IREVOCABILA a instantei – STEAUA NU ESTE fcsb !!! miseilor .
  Ai idee ce inseamna sa stigi intr-o lume de orbi , muti , surzi si autisti , ani de zile ? Ai idee ce inseamna sa urli , in disperare , ca vine lupul iar voi sa faceti pe oile canine ?
  2. De ce apar astfel de articole , numai atunci cand ciobanul pierde lamentabi l? De ciuda ca nu mai vindeti , cu Steaua ?
  3. VORBESTI DE ANGAJATI SI SINDICATE , AI CURAJ SA SPUI CE SALARII OFERI ANGAJATILOR ? CAT VOLUM DE MUNCA , MURDARA , LE IMPUI SI CARE ESTE SALARIUL DUMITALE , DRAGA DEONTOLOGULE ?!
  4. Daca intra una , din cele 4 bari sau din cele 20 de ocazii , clare , de gol , ce text aveai pregatit ? Una peste alta , fcsb s-a ” taiat psihic” , dominind copios caricaturile norvegiene , pana la primirea celui de al 2-lea gol … daca tot vrem sa fim corecti pana la sfarsit .
  5,. Cum o mai scoti la capat cu “nea gi-gi ” , daca , printr-o minune , prostul se califica acolo ? Cum de altfel a fost o minune , ca Rosenbourg a castigat pe Mall Arena cu 3-0 . Dar esti ziarist sportiv , gasesti tu un subterfugiu , repede o intorci .
  NU IA FURAT SI NU INCEARCA NICI UN GENERAL , SA II FURE CLUBUL . S-A REPARAT O IMENSA GRESEALA .
  Cum sa spui ca oPREA vrea sa ii fure clubul ? cand cei doi fac parte din aceeasi barca , una care se clatina si prinde apa . Astia doi sunt destul de prieteni , te mai dai si mare cunoscator , pentru un ziarist e jenant ceea ce afirmi . Faci toate jocurile acestea intr-o continua cacialma mizerabia , pentru salariul imens , si pentru a salva presa sportiva , de la inec , aflata in deriva si cu colacele , oferite de “nea gi-gi ” , in jurul gatului . Ai idee cine a recuperat istoria , emblema , culorile si palmaresul , de la murdarirea ei sub comanda ciobanului ?! Ai idee de ce generalii , nu doresc sa infiinteze o noua si adevarata echipa ?
  Generalii vor banii ciobanului si nu o Stea curata , de aceea nu vor infiinta NICIODATA o echipa profesionista . Jumatate dintre ei sunt cumparati , cealalta jumatate asteapta , infrigurata , sa fie cumparata .

  STEAUA nu e fcsb , MINCINOSULE !

  • uite tocmai o energie ca asta pe care ai risipit-o postand un comentariu urias care nu are mare efect, o energie ca asta e necesara pentru a schimba ceva. sunteti fani ai stelei si nu va convine ce se intampla cu clubul? iesiti in strada, ”mutati cladirea guvernului la piata unirii” – cum spunea un prieten – si o sa va ia cineva in seama. lucrurile nu se vor schimba cu vorba buna in cazul asta, becali nu se va opri decat in momentul in care clubul va fi complet distrus, secat de orice posibilitate de a mai produce. apoi se va retrage si voi veti suferi, ca fraierii.

   • Cristian Scutariu: Se va iesi in strada, chiar saptamana viitoare. Ma rog, la stadion. De luni pana vineri, la selectiile pentru juniorii echipei CSA. Iar totul va culmina cu meciul Steaua – Dinamo de la rugby. Preferabil, se va scanda si impotriva “omului” care a confiscat Steaua ilegal (cum de altfel s-a si dovedit la tribunal)
    https://www.facebook.com/events/610243275784435/

 • sincer, nu-mi erai prea simpatic cand te vedeam la TV, ba chiar dimpotriva… dar dau jos palaria pentru articolul asta, excelent scris, mare dreptate ai! Ti-am bookmark-uit site-ul si ai castigat un *follower* in plus 🙂 Cheers!

 • Cristi, te felicita toata lumea ca ai curaj si spui ce altii nu indraznesc….cam asta-i adevarul, nimeni nu spune cat de infractor este acest nenorocit, am vorbit azi cu marele Tolo si i-am reprosat acest lucru…i-am spus ca el a trimis multi la puscarie cu anchetele lui, Ritzi, Udrea, Obreja si am cerut sa demareze si cu interlopul numarul ! o ancheta…cu toatae nenorocirile pe care le-a facut el din anii..,’80 – informator al securitatii, avea pe atunci sute de mii de dolari din afaceri cu arabii…eu daca aveam un dolar sa cumpar un Mars din shop faceam puscarie…mai tarziu, anii ’90 a deposedat prin amenintari cu gorilele lui toti taranii din Pipera, i-a deposedat de case , gradini pamanturi…le-a dat maxim 5 mii de dolari si asa a facut el suprafete intinse de teren pe care le-a vandut pe zeci milioane de euro mai tarziu…am multe sa-ti spun…poate luam intr-un fel legatura, merci!

 • excelent, e parerea multor microbisti din tara asta. e parerea celor mai putin vocali si mai putin auziti si, probabil si din pacate, e parerea minoritatii. dar din punct de vedere moral, este parerea corecta.

 • Felicitari pentru articol, dabea astept sa ai un dialog cu nea gigi si sa ii spui aceste lucruri in fata! Din pacate trustul Pro a avut o contributie importanta in ascensiunea acestui personaj regretabil din istoria Stelei si a peisajului autohton.

  • toata presa a avut o contributie importanta. ba mai mult, gigi becali a avut si el o contributie importanta la unii jurnalisti. wink!

  • e un articol scris pe blogul meu personal. nu o sa vezi niciodata asa ceva in presa 🙂 din pacate sau din fericire, nu stiu cum sa o pun

 • Sunt uimit! O persoana publica sa aiba un asemenea articol clar, incisiv si transant! FELICITARI! Dar viata la trustul Pro va fi destul de grea dupa astfel de articole 🙂

  • nu va fi deloc grea. sunt aproape sigur de asta. discursul meu nu e o noutate si cu toate astea merg la emisiunile lor de 3 ani fara probleme

   • Success in continuare atunci. E nevoie de o astfel de atitudine independenta. Stiu ca recent (cred ca in urma cu 2 sau 3 ani, inainte sa intre GB la inchisoare) 2 jurnalisti au fost dati afara de la ziarul la care lucrau pentru niste articole anti–Becali. As zice Gandul sau Adevarul, dar nu sunt foarte sigur. Ma voi mai documenta pe Internet.

    • Da, EVZ parca. Dar acolo era asa si asa. Oamenii il injurau in paginile ziarului, nu era tocmai ok. 🙂

 • Felicitari pt articol si nu in ultimul rand,pt curajul de a exprima aceste adevaruri!Pt ageamii de tipul lui Becali banii au fost intotdeauna mai importanti decat spectacolul de pe teren!Decand au aparut (clanul)Becali in fotbalul romanesc s-a terminat si cu frumusetea spectacolului fotbalistic!Bravo…si de abia astept sa te vad intr-o emisiune TV…si sa vad cum or sa te atace pupincuristii analfabetului!

  • in emisiuni o sa ma vezi in curand, eu astept emisiunea in care o sa ma vad intr-o discutie cu bre nea Gigi pe temele astea. Sa vad ce injuraturi noi mai stie

 • Foarte curajoasa postare si probabil bazata pe documentare. Totusi, doar un om patruns bine de tot de stelism poate sa afirme ca Steaua/FCSB este un bun national. Am si argumente sa dovedesc ca in niciun caz Steaua/FCSB nu e un bun national, dar nu cred ca e timp si spatiu pentru asa ceva pe acest blog. Comparatia cu Peles e ridicola.

  • evident ca e ridicola, nu e acelasi lucru. insa da, steaua e bun national. asa cum ar trebui sa fie orice alt club cu istoria asta

   • tocmai ca nu e steaua . Intr.adevar acest club de fotbal chiar este al lui Becali si mai mult se numeste FC. STEAUA Bucuresti (FCSB) dar nu este cu nimic legat de clubul de fotbal F.C. Steaua Bucuresti care castiga cupa campionilor in 86′ care i.a dat fotbalului pe Lacatus Hagi Balint Dukadam etc. si care este iubit de majoritatea romanilor . Deci Becali poate sa isi ia aceasta “Steaua” infintata acum 8 luni si sa o duca direct la el in curte in Pipera sa se p…e oile pe ea 🙂

    • Va rog aduceti informatii pertinente prin care sa sustineti opinia dumneavoastra, cum ca actuala Steaua nu e cea din ’86.
     S-a pierdut o sigla (si aia prin niste metode obscure).
     Steaua, FCSB, Fotbal Club Steaua Bucuresti, sau cum mai vreti sa-i spuneti, este continuitoarea Stelei din ’86, precum si a celei din ’47.
     Palmaresul, o entitate fictiva deoarece nu poate fi inscris printr-un act oficial, este totusi atribuit acestei echipe.
     Verificati cum este prezentata echipa la forul de la UEFA.
     Pentru un rapuns pe scurt am sa va spun eu: inaintea tururilor preliminare din Liga Campionilor aceasta echipa a fost prezentata ca fiind “castigatoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986”.
     Insa ignoranti sunt la tot pasul, mai ales suporterii de rezultat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.