web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Investiția lui Nicolae Stanciu în campania ”Ajută-i să crească!”

Când ești conștient că ai plecat dintr-o țară în care pentru a ajunge fotbalist e nevoie de eforturi extraordinare încă din copilărie sunt șanse mari să rezonezi cu ceea ce facem noi, aici, în campania ”Ajută-i să crească!”. Nicolae Stanciu a fost unul dintre primii fotbaliști care au reacționat la demersul nostru și printre primii care m-au asigurat că vor mai reveni pe durata campaniei cu echipament pentru tinerii fotbaliști.

Și a făcut-o! Azi am ajuns la redacție și aveam pe birou un pachet venit prin curier. Înăuntru am găsit patru perechi de ghete Nike personalizate cu inițialele și numărul lui Nicu Stanciu de la echipa națională a României. I-am mulțumit și am primit asigurări că urmărește copiii la care ajungem și că, în viitorul apropiat, va mai reveni cu un ajutor.

3 comentarii

  • Stanciu a fost, deocamdata e sub val, Chipciu e mult mai apreciat, si nu datorita raportului pret/calitate mai bun, ci pentru ca are rezultate mai bune.

  • Cum naiba de numai aia cu presa bună în ProSport și pe blogul tau contribuie? Restul așa javre, asta că sa mut discuția și spre Dinamo, sunt?

    • Palalila, care presa buna? Contribuie vreo 25 de fotbalisti, au toti presa buna in ProSport? Sau comentezi ca prostu’ la Stanciu si la Alibec si faci reguli. Normal ca ei au presa buna, sunt buni, vrei sa ii facem praf. Al naibii curaj iti da anonimatul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.