web analytics
Opinie

Invenția anului la Fabio Pizza

A dat Domnicu’ să pot beneficia de așa ceva la comenzile online, că tare m-am mai frământat în ultimii ani atunci când a trebuit să comand pe net. Ca să înțelegeți, eu urăsc măslinele. E o ură crâncenă, le detest, le-aș bate. Mi se pare că strică gustul mâncării, nu pricep de ce ar vrea cineva în mod voluntar să le consume.

Problema e că îmi place pizza Quattro Stagioni, fără să găsesc o explicație logică, ”model” de pizza pe care l-am ignorat de când comand online, adică de câțiva ani. Dacă înainte, prin telefon, îi ziceam duduii să scoată măslinele, comenzile online nu îmi ofereau opțiunea asta. Așa că m-am mutat pe alt model de pizza.

Până de curând! Am descoperit că sunt niște băieți deștepți pe nume Fabio Pizza care au un widget de comandă excelent în care au introdus posibilitatea eliminării ingredientelor.

fabio pizza

Așa cum se vede, în primul ecran ai opțiunea ”scoate ingrediente” imediat sub cea de alegere a blatului, iar în al doilea ecran ai pozele ingredientelor pe care le poți scoate. Totul durează câteva secunde. E pe cât de simplu, pe atât de rar întâlnit între pizzarii din București, motiv pentru care Fabio Pizza m-a câștigat de client.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.