web analytics
Diverse

Întrebare pentru clujeni despre Cluj Arena

Am mai fost pe Cluj Arena la două meciuri de fotbal, parcă. Acum ceva ani, ambele la “U” – FCSB. Dar interacțiunea a fost sumară. Adică sosit prin haos, parcă, urcat la masa presei, scris meci și plecat. N-am avut timp să observ stadionul.

Zilele astea sunt aici la “Telekom Transilvania Really powered by Ford”, c-așa îi spune și m-am plimbat prin Cluj Arena. Băi, omule! Nafinal Arena e la juniori. Văd că aici sunt cafenele, cofetării, fel de fel de chestii accesibile publicului și când nu e zi de meci.

Dar mai tare e faptul că lumea are acces înăuntru. Pe pistă. E voie? E gratis, cu bani? Întreb clujenii acum. Pentru că înțeleg că se aleargă excelent pe pista stadionului.

Despre raliu, două chestii pe scurt deocamdată:

1. CFR Cluj e sponsorul lui Adi Iliescu începând cu acest raliu. Adi Iliescu, pe scurt, e un băiat care acum mulți ani la emisiunea lui Virgil Ianţu de la Prima TV spunea că atunci când va crește vrea să ajungă pilot. Cred că avea 3-4 ani atunci. Ei bine, a ajuns.

2. Simone Tempestini şi Bogdan Marişca sunt populari precum fotbaliștii. Au dat autografe vreo 40 de minute, era coadă la mașinile lor.

9 comentarii

   • Eram curios daca este vreo varianta sa apuci sa vezi mai mult decat doua treceri azi (Capusu si Floresti), ca din calculele mele de pe Belis sau Tarnita nu mai apuci sa intri pe Floresti.
    Iar sambata nu cred ca se poate ajunge la 3 probe, doua treceri pe Floresti si fuga pe Dangau Power Stafe
    O zi faina!

 • Nu mai stau in Cluj de vreo doi ani.. deci nu sunt sigura care e treaba acum. Se platea pt alergat pe pista, da. Dar un pret modic. Nu era deschis pentru vizitat, poate s-au schimbat treburile. Sau profita acum, de Raliu. Mai era si o sala de fitness inauntru, si se faceau niste partyuri tare misto la subsol.

 • Razvane, daca tăt o bătut omu’ drumu’ pân’ la Cluj invită-l și tu la o pălincă bună! 🙂

 • Salut, Cristii! Bine ai venit la Cluj, ne vedem la bere?
  Ps. Duminică joaca U Cluj cu Gaz Metan 2 si daca bate U se califica in liga 2, poate faci o vizita la station.

  • Sunt rău de tot cu timpul, adică sunt de dimineață până seară pe probe. 🙁

   • Se poate vizita tot stadionul, inclusiv pista, vip și gazon, cu ghid care îți explică ce și cum, este 5 sau 7 lei, nu mai știu sigur

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.