web analytics
Fotbal intern

O întrebare pentru jurnaliștii revoltați de inițiativa Armatei: Când Becali prelua ilegal Steaua, șpaga o primeați cash sau în cont?

Mi-e și frică să mă duc până la magazinul din colț că sigur sare un jurnalizd care țipă la adresa inițiativei Armatei de a face un club de fotbal pe la amatori. Problema lor e că acel club urmează să se numească, așa cum e LEGAL, Fotbal Club Steaua București. Adică să ia numele chestiei pe care o conduce acum Becali Gigi, om care a creditat în ultimii 12 ani echipa, dar care a finanțat în această perioadă jurnaliștii din presa de sport.

Ei reacționează acum pentru că sunt puși în mișcare de erorile trecutului. Sigur, Becali nu a mai avut nevoie de ei în ultimii ani, dar uite că apartamentele mobilate pentru ei sau banii plătiți direct din seif de la Marriott nu se uită. Uite că acum e nevoie de un curent pro-Becali, de un cor de bocitoare care să strige situația nașpa în care omul ăsta bun a ajuns din cauza Armatei.

Știți ce vor ei să ne convingă acum? Că decizia ICCJ prin care i-a fost luat lui Becali tot ceea ce individul ăsta furase nu este tocmai ok și că e o grozăvie faptul că Armata se plictisește acum făcându-și echipă prin liga a patra. Și mai au alte argumente tari: că juristul Talpan se visează patron de club. Cea mai tare e aia cu: ”noi ne pregătim de război și armata își face club de fotbal?”.

Who the fuck cares dacă își face CSA Steaua echipa în liga a țâșpea? În mod normal nimeni cu excepția suporterilor din galerie, cei care au nevoie de ceva față de care să își manifeste atașamentul. Ei bine, uite că mai țipă și cei care au de pierdut în mod direct. Dacă Armata își face echipă, dacă interesul se duce către clubul ăla, pe ei nu îi mai plătește Becali. Și asta suge. Adică sucks, în engleză.

cascaval jurnalisti corupti

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.