web analytics
Opinie

INTERZIS SUB 18 ANI! Credeți că e mișto să spui mereu ce vrei? Mesajele pe care le primesc pe FB de la cititori și telespectatori

fanii meiAm avut norocul ca până acum să nu mi se pună piedici atunci când am vrut să mă exprim cu privire la o problemă din fotbal. La TV sau în ProSport. Faptul că nu sunt crescut de Anamaria Prodan, că nu îmi dă niciun președinte de club mesele de prânz și că nu mă premiază Negoiță de Crăciun (wink!, corecților) îmi dă pacea necesară pentru a da de pământ cu cine vreau eu, când vreau eu. E un lux pe care nu cred că și-l mai permit mai mult de 3-4 alți jurnaliști din presa de sport a României.

Și am șansa ca mulți dintre cititori/telespectatori să fie de acord cu ce spun. Dar sunt și cretinii care nu înțeleg sau care, fiind cretini, simt nevoia să se manifeste ca-n mahalaua în care au fost clociți. Ei bine, atunci rezultă asta. Într-o zi bună, primesc pe facebook doar câte 2-3 astfel de mesaje. În una proastă, după o emisiune în care distrug câte o galerie sau critic vreun idol al imbecililor, vin și câte 75-100 de mesaje de rău.

injuraturi

injuraturi2

2 comentarii

  • Salut! Te felicit ca mananci pe banii tai si nu iei spagi. Consider totusi ca ai o problema. Esti catalogat ca fiind un simpatizant/fan/suporter (mi-e dificil sa fac o incadrare) al Stelei. Stiu ca intr-un articol ai explicat ca ai renuntat sa te implici emotional cand vine vorba de echipa finantata de Becali. Am urmarit, fara a posta vreun comentariu, liveblogul-ul de la ultimul meci al Stelei (2-2) si consider ca ti-ai aratat regretul ca nu bate Steaua. Nu vad asta ca pe o calamitate, dar nu mi se pare nici cel mai nimerit lucru. Probabil ca te gandesti la cat de bine ar fi pentru breasla in care lucrezi ca Steaua sa intre in CL. Dar asta puteti discuta in sedinta de sumar. Nu toti pasionatii de fotbal doresc binele Stelei si implicit al presei sportive. Eu imi doresc ca Steaua sa falimenteze, dar nu injur pe site-uri jurnalisti si fani stelisti. Numai bine!

    • Salut! Nu stiu cum s-a vazut, insa eu mi-am aratat doar regretul ca e Coltescu prostanac. Cum Steaua a fost mai dezavantajata in meciul ala, probabil ca a parut ca simpatizez cu ei.

      Tu simti ca sunt stelist, insa sunt o groaza care ma injura si imi spun ca sunt anti-steaua. E imposibil sa multumesti pe toata lumea!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.