web analytics
Fotbal intern

Interviul lui Alin Toșca, o nouă rușine pentru presa din România

Mai țineți minte când scriam aici, pe blog, despre mascarada din jurul lui Alin Toșca? Cum pompa ziariciu de serviciu al Anamariei Prodan texte despre cum Toșca e jucătorul doamnei, despre cum îi aduce ea oferte și despre cum îi mărește ea salariul? Și vă spuneam că Anamaria Prodan nu are nicio legătură cu fotbalistul, în ciuda a ceea ce ziaricul de la ziarul cu pricina băga în galantar? Evident, Toșca nu a zis atunci nimic public, la FCSB nu ai voie să ai păreri publice, nu există fotbalist de la Rădoi încoace care să fi avut acceptul să vorbească liber.

Ei bine, Toșca a plecat de la FCSB între timp și a acordat un interviu colegilor de la DolceSport, interviu foarte interesant. Și, totodată, o rușine pentru presa de sport din România, aia care scrie după dictare. Iată câteva chestii pe care le-a spus fundașul lui Betis Sevilla:

 • Numele ei a apărut stipulat în noul meu contract cu Steaua, din vară, pentru că am mers împreună la sediul clubului în acea zi. Singura calitate pe care a avut-o a fost de martor, eu nu am avut contract cu ea.
 • De ce Anamaria susținea că are contract cu mine? Nu înseamnă nimic, nu e semnat de mine! Mi-a trimis prin șoferul ei două contracte de acest gen. Nu am semnat niciun act!
 • Au fost momente în care am simțit o oarecare răceală din partea antrenorului și m-am simțit dat la o parte.

E absolut fenomenal modul în care femeia asta controlează ziaricii și reușește să publice absolut orice vrea în, chipurile, ziare importante. Voi vă dați seama că, doar pentru că a repetat ea prin articole comandate, lumea sportului avea certitudinea faptului că Toșca e reprezentat de Anamaria Prodan?

Eu nu vă înțeleg nici pe voi, cititorii, publicul. Nu vă deranjează când sunteți luați la mișto de ziare în halul ăsta? Când minciunile sunt evidente? Vă place să fiți luați de papagali?

Foto: Betis Sevilla FB

8 comentarii

 • Cristian, despre sotia Astrului Zilei poti scrie un roman,nu un articol. Femeia asta minte cum respira. Deunazi, a intrat in direct si o tinea una si buna ca ea are contract cu el, ca ea a negociat,etc. A incercat Decebal s.o traga de manecuta, dar ea…nu si nu! Nu zic,Doamne fereste, poate a facut multe lucrurile ca sa rezolve pt jucatorii ei, le.a asigurat un viitor,dar prea baga capul in tot si toate. Vrea sa induca omniprezenta cu orice pret. In fenomen,multi stiu ce metode aplica, dar publicului telespectator vrea sa.i inoculeze ceva ce nu e: nu e Superwoman sau Femeia de fier…
  Parerea mea e ca o sa faca si mai rau, iar atentia pe care,nejustificat de mult, incearca s.o atraga asupra ei, ii va dauna. Sa nu vina clipa cand nici Idita nu va fi capabil s.o scoata imaculata..

 • Daca nu ai avea scaparile tale te-as aprecia mai mult de cat o fac acum . Multumesc Cristi Scutariu pentru ca ma arunci cate un adevar dintra-asta

 • Întreb sincer.
  Enumera-mi, te rog, site-urile sportive cu accent pe fotbal de unde ne putem lua informația corectă.
  În momentul de față, nu am idee ce ziar/site nu își pătează imaginea și nu recurge la astfel de manevre. Poate mai sunt și alții în situația mea.

  Mulțumesc!

  • In materie de fotbal, ca aici pot sa imi dau seama daca informatia e sau nu alterata, nu pot baga mana in foc pentru nimic altceva in afara de ProSport. Sigur, cu minusul ca nefiind sclavii vanduti ai cuiva, e posibil sa nu fie exclusivitati. Dar in privinta corectitudinii, bag mana in foc pentru tot ce apare pe fotbal in ProSport.

   Altfel, e prapad. Lumea fotbalului, presedinti si impresari, chiar se lauda cu abilitatea lor de a publica articole prin alte parti.

   • Asa o fi, dar cand vad cate un jucator transferat la 5-6 echipe puternice( e ca si facut transferul), iar apoi ajunge in Rusia, iti vine greu sa-i mai crezi si pe cei de la prosport.
    De acum inainte o sa te intreb aici cand un articol e adevarat sau nu. Sper sa imi raspunzi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.