web analytics
Fotbal intern

Ce înseamnă să critici FRF: am primit un MasterCard a doua zi

Vă mai amintiți când îmi aminteam pe facebook că la FRF e mai rău ca pe vremea lui Sandu Mircea? Că fac angajări dubioase, că fac concursuri de angajare la oha pentru că tot băieții lor sunt luați? Cum am postat aia cum, bam!, mă sună curierul că mi-a adus un plic. Deschid plicul, un card Bancpost MasterCard. Fake, dar card!

Serios acum. Mi-a venit prin poștă și vreau să-l promovez pentru că mi se pare o idee bună. Bancpost e sponsor al naționalei de exact un an și tocmai a lansat un card special pentru suporterii echipei naționale. Nu știu detaliile pentru că îmi prind urechile, eu încă nu știu diferența între un card VISA, unul MasterCard și un card RATB. Găsiți totul pe site-ul bancpostpentrunationala.ro.

Ce mai e interesant: dacă îl iei până pe 27 mai poți câștiga 2 pachete turistice în Franța. În plus, cu cardul ăsta ai niște reduceri atunci când vrei bilete la meciurile naționalei sau stuff din magazinul oficial al naționalei. Găsiți detalii pe site. Iată cardul primit, e fake, n-ar fi uitat și ei 3-4000 de eypo acolo. 🙁

bancpost card suporter

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.