web analytics
Diverse

Ne-am înscenat răpirea din Irak, ne înscenăm și povești cu teroriștii ISIS?

Tanarul din Craiova banuit ca ar fi simpatizant ISIS a parasit, Marti 8 Decembrie 2015, sediul DIICOT, cu o decizie de retinere pentru 24 de ore. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Tanarul din Craiova banuit ca ar fi simpatizant ISIS a parasit, Marti 8 Decembrie 2015, sediul DIICOT, cu o decizie de retinere pentru 24 de ore. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Nu mă mai pot opri din râs de când am văzut că polițienii de la Craiova au arestat un puști de 17 ani pe motiv că ar fi un simpatizant ISIS. Mi se pare fabulos modul în care presa tratează subiectul, că pot înțelege cum autoritățile sunt obligate să îl trateze serios. Dar presa? Voi ați văzut știrile cu puștiul ăla paliu?

Își schimbase profilul de pe Facebook în unul cu nume arăbesc, posta acolo fel de fel de amenințări la adresa infidelilor. Ba chiar există capturi din discuțiile pe care le avea cu cineva despre niște bombe pe care le-ar fi putut face. Serios, ma? Cât de tare?

După ce ne-am pișat pe noi cu o răpire înscenată a jurnaliștilor în Irak în 2005, acum ne băgăm în seamă cu teroriști inventați? Ăsta era pericolul pentru România? Un puști idiot care probabil nici nu știe despre ce vorbește? Așa fac ăia din ISIS, comanda grenade și explozibil pe Facebook? Își pun poze cu arme pe profilul rețelei de socializare? Vor și livrare cu curierul acasă? Vorba unui prieten: probabil că l-au bătut jandarmii în dubă după ce a coborât arătând semnul ăla al ISIS.

Oricum, uite ce cred eu că trebuie să se întâmple cu puștii ăștia idioți:

8 comentarii

  • Uitandu-ma pe internetul in limba romana iata ca am aflat pe saitul dumeavoastra.
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va doresc
    cat mai mult succes!

  • Ai auzit-o pe mama acestui baiat? o fi platita de DIICOT? cati ai accepta sa-ti incriminezi fiul? sau care e teoria ta?

  • Da probabil era vreun tanar frustrat care vroia sa se afirme,nu avea ce face intr-o zi ploioasa de toamna-iarna si a zis “Ba ce pot sa fac ca ma cunoasca lumea,ba e la moda ISIS perfect,hai sa ma dau adept al lor si dupaia postez ca m-am convertit” si unde postezi prima oara sa aiba impact? pe Facebook dupaia se sesizeaza presa si dupaia autoritatile:)si uite asa pic,pac lumea a auzit de mine,asta e varianta vesela.

  • sa vezi ce virgine il asteapta la jilava. 72 de virgine in aceeasi camera, wc turcesc si 45 de grade in iulie. rai!

    • N-auzi ca a fost corupt, saracu? El nu voia, dar l-au facut oamenii rai sa spuna cu ISIS, cu astea…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.