web analytics
EURO 2016

GSP i-a încheiat cariera lui Alibec cu un articol. Ar face bine să fie siguri pe ce au scris

Gazeta Sporturilor a scris în ziarul de ieri, pe prima pagină, că Denis Alibec era în vestiar și fuma ca turcu’ în timp ce noi jucam repriza a doua cu Franța. Cum, ma? Da, mă! Adică fotbalistul Astrei dădea foc țigării întoarse din pachet în timpul în care Chiricheș îi punea contre lui Pogba și Raț era demantelat de Payet. Incredibil, veți spune! De neiertat! Huo, Alibecul fumătorul, nenorocitul și nesimțitul. Și ați avea dreptate dacă am avea certitudinea că știrea e reală. Dar e?

Jurnaliștii au și o responsabilitate enormă, chiar dacă în ziua de azi îi doare pe toți la bască de asta. Dacă voi, Udrea Dan și Gafiuc Ionel, voi vă asumați să scrieți asta despre Alibec fără să aveți certitudinea că e adevărat înseamnă că trebuie să ne lăsați și să plecați la arat. Dormi noaptea după ce închei cariera cuiva fără să ai certitudini că e așa cum ai scris? Eu sunt convins că ei au publicat asta fără certitudini, nu există trei surse care să confirme știrea aia. Vă garantez, jur pe Biblie, pe Sfântul Miel și pe un bax de Cola că ei n-au trei surse, nici măcar două n-au. E o bârfă imposibil de verificat, au crezut pe cuvânt un singur personaj, e la ghici. Pe sistemul ”să moară mama, dacă m-a mințit ăla, te mint și eu pe tine”, unde eu sunt GSP, ăla e sursa și tu ești juma’ de milion de cititori.

De ce pomenesc despre încheiatul carierei? Pentru că toată lumea a scris despre Alibec, fumătorul din vestiar. Bild a scris, francezii au scris în mai multe ziare, italienii au scris, englezii au dat știri. Pentru că dacă e adevărat e nasol de tot și spune multe despre cât de serios e Alibec. Rețineți, nu îi iau apărarea, eu sunt ăla care spunea că nu va ajunge departe dacă o ține pe Nutella și pe Pall Mall. Credeți că un club din vest îl va mai transfera vreodată după ce, la o căutare pe google, Alibec apare menționat în Bild, L’Equipe și TheSun din postura de fumător în vestiar la EURO? Vă zic eu, nu-l mai ia nimeni. Și asta înseamnă carieră încheiată pentru un fotbalist de potențialul lui.

foto: FRF

foto: FRF

9 comentarii

 • Ok, sa zicem ca a fumat, ala de la gsp a aflat, a scris un articol etc. Dar dupa ce il faci de cacat pe Alibec, intr-un moment total nepotrivit (evident, daca aparea asta dupa EURO nu mai avea acelasi impact), te mai si duci ca nesimtitul la conferinta de presa, plina de straini, sa il provoci pe Iordanescu sa te injure. Stia clar ca va reactiona urat.

  • Sa se dea mare, sa se uite francezul la el cu admiratie in clipa in care Iordanescu i-ar fi spus: “da, tata. Esti bun. Ne-ai dovedit!”

 • Sport.ro scrie ca 10 ucrainei au fumat la pauza in vestiar ai au baut bere la refacere. Si aia isi pun maine ghetele-n cui?

 • Vorbim de acelasi ziar care spunea ca Stanciu le-a refuzat pe Roma si Zenit? Si merge la Fener? Pe 10 milioane? Sau acelasi ziar care are exclusivitate la lenjeria intima a unor angajati ai unui club? E la fel de credibil ca frenetik.tk. E cea mai mare prostie vazuta de mine vreodata mediatizata. Oricat de cretin ar fi Alibec, nu ar face asta niciodata, de fapt nimeni nu ar face asta niciodata. Mi-e scarba de acesti presupusi ziaristi care ma obliga sa urmaresc bloguri personale, de scarba stirilor cretine.

 • apropo, vezi ca esti varza. cand a jucat tosca pe dreapta cu ucraina? ala e matel. si EA ti-a tras-o. puljic nu merge la fcsb.

  • cine e EA? iar n-ai luat pastilele? nu stiu daca merge puljic la steaua, dar cu siguranta a fost ofertat.

 • exact la asta ma gandeam si eu: dar daca ala nu a fumat!? Ca e posibil sa fie vestiare cu senzori de fum care declanseaza alarma de incendiu.
  Altfel, acolo e aceeasi echipa dedicata lui nea Ovidiu, finul unui mare antrenor roman, aceeasi echipa care creeaza mereu probleme in timpul unui turneu final la care nasul mare sau nasul mic nu e antrenorul nationalei – remember statuile din ’98.

  • Prietene,poti fuma 5 tigari in acelasi timp ca senzorii aia sunt facuti si ei cu cap,sa se declanseze cand este foarte mult fum,nu cand este fum de la 2 tigari…

 • Respect tot ceea ce scri si nu are legatura cu FCSB.
  Ii poate da in judecata? sa ceara daune morale de 20 mil de euro.. ?? doar i-au distrus cariera nu?
  nu stiu de ce dar sunt sigur ca sursa e kesheru

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.