web analytics
Fotbal intern

Începem cu sondajele? Cel mai bun jucător pe fiecare post?

Știu că anul trecut am făcut o serie de sondaje ca să ne lămurim și noi, pe bune, ce părere are lumea cu privire la numele celor mai buni fotbaliști din Liga 1. Și ne referim aici doar la ediția asta de campionat, nu întreaga activitate. Așa că aș începe și anul ăsta o serie de sondaje în care să putem vota jucătorii pe posturi. Începem cu portarul, trecem peste posturile de fundași dreapta și stânga unde premiile sunt date deja către Gabi Enache și Stelu Filip și continuăm cu restul?

Da? Bine, după ce se termină ultima etapă din Liga 1, adică după weekendul ăsta, ne apucăm de treabă. Fie ca cel mai bun Enache să câștige!

8 comentarii

  • Ce s-o mai lungim? Pe fiecare post, cel mai bun jucător este cel dorit de picurar! Dacă picuraru nu-l vrea, înseamnă că nu e bun

  • sa fii corect, de data asta. si sa pui toti fotbalisti importanti la vot, nu ca nu il pui tu pe ala si pe ala ca nu iti plac tie….

  • De parca nu stim de anul trecut ca voturile sunt pe baza de popularitate si nu pe baza evolutiilor recente…

  • Ce părere ai de declarația lui Becali cum ca, Alibec s ar da lovit pentru ca a fost criticat? Știrea e pe digi.

    • Poate fi adevărat, dar în același timp n-ar fi prima dată când Becali vorbește prostii. Eu mă îndoiesc că un jucător poate face așa ceva, dar na.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.