web analytics
Fotbal intern

În seara asta ne bucurăm pe bune

Pentru prima dată după mult timp, fotbalul românesc ne dă motive reale de bucurie. Reale, nu mize mici și calificări din turul 2 în turul 3 al Europa League. Naționala României U21 are nevoie de un egal cu Liechtenstein pentru a ajunge la EURO 2019.

Și totul după un parcurs greu. Portugalia, Bosnia, Elveția și Țara Galilor sunt echipe pe care, la nivelul seniorilor, nu cred că le batem. Ăștia mici sunt pe primul loc în grupă și doar un coșmar de proporții poate periclita calificarea.

E important pentru fotbal să vă uitați la meci, asta dacă nu sunteți pe stadion. E important să ne bucurăm pe bune, dar fără să exagerăm. Fără să vorbim despre zeci și sute de milioane, fără să aberăm vorbind despre United, Cheslea, Barca și Real.

Și e important mediul în care acești fotbaliști vor crește. Pentru binele lor îmi doresc să nu joace prea mult in Liga 1.

8 comentarii

  • Eu imi doresc sa ramana la fel de seriosi si la EURO. Iar Radoi sa faca o selectie 100% bazata pe criterii de performanta – adica sa vad o nationala mica cu Marin, chiar daca el nu a jucat prea mult (nu stiu cat si daca a jucat) in preliminarii.
    Seriozitate si lot valoros la EURO inseamna rezultate bune, oferte de afara pentru macar 5-6 dintre jucatori iar atunci se va intampla ceea ce speri tu – sa nu mai ramana prea mult in Liga 1.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.