web analytics
Opinie

În cazul, puțin probabil, în care vă întrebați de ce sunt mega discutate alegerile de la FRF…

…aflați că ultimele alegeri au mutat o jumătate de redacție în birourile Federația Rumenske de Fotbal. 🙂 Evident, asta nu înseamnă că fiecare om care abordează subiectul Burleanu vs. Lupescu e interesat de treaba asta, știu eu câțiva pe care în cot îi doare, doar își fac meseria. Însă e vorba despre câțiva. Dacă Răzvan Burleanu pleacă și vine Ionuț Lupescu, atunci pleacă și tot departamentul de comunicare.

Departament care în momentul de față are vreo 10 angajați. Adică 10 locuri, dintre care cel puțin 3-4 extrem de bine plătite. Păi? Nu trebuie să vină ”garda nouă”? Băieții și fetele din presă care l-au ajutat pe Lupescu cu articole, cu servite, să își preia scaunul.

Și nu, nu doar posturile de la Comunicare sunt de interes pentru ziarici. Că Vochin, consilier de prim rang pe probleme de inventat noi reguli în fotbal n-a fost adus să dactilografieze comunicate și să posteze minutul și scorul pe Facebook. Deci e loc și pentru armata care, marți seară, a demolat la TV absolut tot ce înseamnă Burleanu. Fără ca Burleanu să primească dreptul la replică.

După cum știm deja, mie îmi pasă de alegerile astea cum mi-a păsat și de alea din 2014. Indiferent de numele președintelui, tot voi și cu fotbaliștii veți trimite echipamente sportive la copiii amărâți din țară. La FRF o să fie mereu rost de combinații la nivel înalt, nu se joacă ei cu ăștia mici.

Succes tuturor mâine! Poate avem noroc și, fix în timpul alegerilor, în jurul sediului FRF parchează vreo 15 dube de la DNA. E cam cea mai bună șansă a fotbalului românesc!

10 comentarii

  • Parca am retrăit alegerile precedente, aceeași satisfacție că au luat-o în gură cei din Generația de haur. Ce o fi fost prin redacțiile de la noi, greu de imaginat, absolut toate redacțiile din Romania i-au făcut o campanie deșănțată acestei nulități, foarte bine că a pierdut, aceasta campanie mi-a adus aminte de campania odioasă a lui Ponta.

  • Intr-o tara normala cel mai indicat ar fi Puscas. O sa ma bucur daca scapam de Burleanu insa mari sperante nu am nici de la Lupescu. E slab la multe capitole, mai slab decat Burleanu la unele.

    • nea Oreste, Puscas… Are discursul din 2014, atunci cand s-a libidinosi cu Burleanu pentru un post de secretar general. Nu l-a obtinut, motiv pentru care s-a razvratit. Asa va face si acum, doar nu crezi ca si-a depus candidatura pentru ca e convins ca o sa fie ales. Nu, el vrea sa aiba putere in turul doi, atunci cand va da voturile celui care ii oferta ceva mai interesant.

      • Nea Cristache, ca si tine, sunt satul de lumea asta a lor. Niste ordinari. Generatia de aur sunt niste natangi cu totii. Elevi de nota de trecere prin scoli sau nici atat. Acum stiu rezultatul si nu sunt sucarit ca a ramas chioru’ asta. Am vazut ca a schimbat destule in bine fata de Sandu. De-a lungul timpului i-am urmarit discursul lui Puscas si mi s-a parut cel mai coerent. De asta l-as fi preferat. Cel mai bun dintre cei mai prosti. In rest stiu si cateva bube din capu’ lui, deci…e bn cum a cazut pana la urma. Ne taram asa.

  • Fi-mi-ar scarba de fosila numita domnul nea OVI si de acolitii lui. Cat i-o mai rabda pamantul pe ordinarii astia? Sa vezi dezastru daca o sa castige Lupescu. Sa-l vezi pe Craciunescu iar la arbitraj. Sa-l vezi pe Mircea Sandu spalat de pacate, pe Mitica iesind iar in fata…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.