web analytics
Diverse

Impresii despre Football Manager 2017, după un tur jucat în Liga 1

Mi-am cumpărat azi jocul pe care l-am cam jucat an de an de când a apărut, cu excepția versiunilor FM14 și FM15, pare-mi-se. Am început un sezon în Liga 1 cu Viitorul Constanța și după 13 etape, adică după turul sezonului regulat, sunt pe primul loc cu 28 de puncte. Urmează Astra și CSU Craiova cu 24 de puncte și Steaua cu 23 de puncte. Câteva impresii, așa rapid:

Accidentările sunt horror. Nu numai că sunt multe, dar sunt accidentări de genul picior rupt, 12 luni de pauză. Ruptură de ligamente încrucișate, 9 luni de pauză. Benzar s-a rupt 12 luni după primul meci, Râmniceanu s-a rupt și el rapid pentru vreo 8 luni, mi-au mai picat câțiva jucători pe 4-5 luni. Cât de realistă e treaba asta, că eu nu știu club cu asemenea accidentări?

Răducanu de la Chiajna e exagerat de bine făcut în joc. Sigur, o fi mare speranță și mai știu eu ce, dar omul e golgheterul campionatului, dă gol meci de meci, iar în viața reală abia respiră. E cam mare diferența.

Viitorul are fotbaliști excelenți. Nedelcu e genial, Gabi Iancu e golgheter (?!), Răzvan Marin e ok, dar nu-l am titular, Purece e cel mai bun pasator, Chițu e ok și el.

În Europa League am eliminat pe Rapid Viena în turul 3, apoi am luat bătaie în playoff de la Panathinaikos. Am bătut 2-1 acasă și m-au bătut 4-1 în deplasare.

Am jucat și meciul vostru preferat, Viitorul – Steaua, și am demantelat echipa lui Reghecampf. Uitați-vă pe statistică, dincolo de scor. Deci nu mai e blat între astea două, da?

Porecla Viitorului e ”Puștii lui Hagi”. Lame! Apoi, Dinamo e construită conform realității, la finalul turului sunt pe locul 7.

9 comentarii

  • pentru accidentari baga si tu niste fitness tare inaintea sezonului si o saptamana in timpul meciurilor nationalei.
    FM15 cel mai bun din ultimii ani

  • Antrenamentele le faci tu sau le-ai lasat pe mana secunzilor? Cat ii soliciti la antrenamente? Eu imi programez singur antrenamentele cu pauza inainte si dupa meciuri. Nu am accidentari.
    In 2019, Daum inca selectioner, Romania rateaza campionatul mondial dar e pe primul loc in calificare pentru european. Nedelcearu, Andone, Tanase, Ivan si Stanciu sunt cei mai buni de pe la noi.

  • Aceeasi problema si la mine cu accidentarile. Revin unii se accidenteaza altii. Raducanu si la mine e in top.

  • Ce l-aș cumpăra și eu, dar vine sesiunea! ? Și după sesiune vine licența… Am înțeles că e genul de joc care te cam ține lipit de monitor pentru câteva ore. O merge și pe Mac?

  • Cam piperat prețul de la an la an fără îmbunătățiri semnificative. Am reuşit să câstig titlul cu Dinamo 3 ani consecutiv după am plecat la Ajax. Gnohere ajunge antrenor în slavarea mea şi ghici unde…la Steaua.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.