web analytics
Fotbal intern

Imitați-l pe Golubovic, toți!

Când ești paralel cu meseria nu știi că nu pui un jucător distrus psihic etapa trecută să îți bată primul penalty, primul e cel mai important. Reghecampf ar trebui să se ocupe de problemele cu Marica și să lase fotbalul românesc în pace.

Oare cum se simte Moke când e distrus fotbalistic de un băiat din liga a doua? Cum se evaluează el când pleacă acasă, când se așează în pat să doarmă? Credeți că îi pasă? Are vreo neliniște dată de faptul că încasează bani degeaba, că e la un nivel care nu i-ar permite, dacă ar fi pe bune treaba, nici să fie titular la CS Mioveni?

Mă uitam la De Amorim și, spun a paișpea oară, mă gândeam că am abandonat ca prostul fotbalul. Păi pe lângă băiatul ăsta eu sunt Romario, serios. Nivelul lui e atât de scăzut încât nici nu cred că îl mai primesc ăia înapoi în Brazilia, e singurul brazilian care nu poate pune un stop, nu poate face o preluare, nu mai vorbim despre driblinguri.

Se vede că Toșca fundaș central este invenția unui antrenor amator. E a optzecișipaișpea oară când e ridiculizat, chiar sunt singurul care se pricepe la fotbal? Cât de greu e, bă, băieți? Nu sunteți neurochirurgi, alergați după o minge.

Chiar și în condițiile în care sunt multe mâini moarte, se vede că și ăia puțini buni au handicapul de a avea pe bancă un antrenor ieșit din schemă. Dacă ar face ceva la antrenamentele alea ar găsi soluții să desfacă o apărare de liga a doua, chiar și aglomerată. Aia cu ”antrenorul duce echipa până la marginea careului, apoi intervine valoarea jucătorului” e o tâmpenie, o prostie.

Pintilii rămâne unul dintre cei care suferă cel mai tare de pe urma neputinței echipei, el nu are cu cine juca, nu are cu cine schimba o pasă. Starea de la Steaua îl afectează, nu pricep de ce mai rămâne în zona asta, de ce nu-și caută echipă în altă parte. E păcat de el.

4 comentarii

  • Cred ca cel mai slab brazilian care a jucat la noi ramane Nivaldo,fost la Bacau,omul era cu pasa cu latul la maxim 10 metri.

  • Chiar nu pot sa înțeleg de ce jucătorii sunt asa de palizi în joc. Degringolada existenta pe teren, se amplifica de la meci la meci.
    Totuși, îmi place faptul că antrenorul Stelei nu își asuma nicio vină. Zilele trecute când spunea că mai prost nu poate să meargă, destinul i-a dat o palmă.
    Din iarna o sa fie interesant. Infuzia de jucatori (cel puțin numiti) care o sa vina la Steaua, precum și exodul o să dea peste cap și mai rău grupul format acum.
    Prezic un viitor sumbru. Sunt curios cât mai rezistă finanțatorul. Probabil, nu atât de mult cât văd unii, nici atât de puțin cât speră alții.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.