web analytics
Fotbal intern

Îmi doresc să mintă Florinel Coman

La finalul partidei FCSB – Astra de duminică seară, Florinel Coman a avut o poziție tranșantă cu privire la articolul de zilele trecute care îl avea drept subiect principal. Articolul, publicat în GSP, spunea că în timpul meciului Viitorul – FCSB, după ce Coman a fost schimbat, Gigi Becali i-a trimis un SMS cu o altă schimbare lui Coman, SMS pe care voia sa îl trimită pentru a ajunge la Teja. Deci probabil lui MM Stoica.

Ei bine, Coman a fost întrebat la finalul partidei de duminică și a dezmințit fără ezitare, cu apăsare. A spus că e o minciună, că nu pricepe cum a putut să apară un astfel de subiect, că nu a primit niciodată un SMS din partea patronului, nici în seara aia nu a primit.

Acum, dincolo de faptul că în situația asta cineva minte clar, vă zic și ce-mi doresc.

Pentru sănătatea noastră, ca nație, îmi doresc să mintă Coman. L-aș și ierta, l-aș înțelege dacă a mințit, totul pentru a nu mă trezi că în 2019 am o presă de sport care inventează de la zero un subiect atât de murdar. Pentru că dacă subiectul e inventat, cazul e grav rău. E de boală psihică. Să te apuci să imaginezi o situație în care Coman, la vestiare fiind, și-a verificat telefonul și a văzut SMS-ul de la Becali, un SMS cu schimbarea, mi se pare de internare. E prea mult, asta nu e exagerare, nu e apreciere greșită, e invenție, e minciună.

De asta zic, cred și sper că Florinel Coman nu spune adevărul pentru că, na, nu e un subiect plăcut.

Dacă nu vrei să depinzi de Facebook, abonează-te aici și vei primi articolele pe mail:

[email-subscribers-form id="1"]

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.