web analytics
Fotbal intern

Imaginea care descrie campioana

Nu o să fiu ipocrit ca majoritatea oamenilor din presa de sport să spun că mă bucur pentru titlul luat de Astra. Nu o să mă bucur niciodată că titlul e luat de o echipă cu zero popularitate, care se vinde mai prost decât Rapid în Liga 2. Aș fi vrut ca titlul să fie luat de Steaua sau de Dinamo, chiar și Pandurii ar fi reușit să strângă mai multă atenție. Pentru că eu, jurnalist, nu o să am nimic de câștigat de pe urma interesului ridicat în Giurgiu, între cei 17 fani ai Astrei.

Sportiv vorbind, Astra a meritat să câștige titlul pentru că a fost constantă. Iar eu, spre deosebire de MM sau de Pintilii, susțin că e un titlu pe care Steaua l-a pierdut, pentru că sezonul a început catastrofal. A fost imposibil de reparat dezastrul produs de Rădoi, iar în momentele în care părea posibil, Reghe a dat chix.

Altfel, ca să vă imaginați magnitudinea dezastrului provocat de titlul care merge la Giurgiu, priviți luxul în care se lăfăie noua campioană.

campioana

4 comentarii

  • Am asteptat cu nerabdare ca unul din foblatisti sa scoata si un pet de 2.5l de bere.nu cred ca mai era mult, insa nu pot sa nu recunosc ca Alibec este vedeta avand in vedere ca era singurul care bea o bere de peste 1 euro sticla( nu mult peste 1 euro).
    Jenant, nu am vazut salatinii pe farfurie de unica folosinta dar poate am fost eu neatent

  • Cei care investesc se pot plange ca pierd bani. Daca Prosportul investeste in Liga I, atunci scuza-ma, nu am stiut. Daca nu, ne uitam la aia de la Digi, Dolce, cum se tavalesc ca o sa le scada “incasarile”.

  • Puteau sa stea si cu fundul pe bordura sa bea Saniuta. Din păcate fcsb si-a asigura matematic prezenta in preliminariile UCL, iedi e fiu de jeneral, se vede…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.