web analytics
Opinie

Iartă-i, Neșule, sunt doar niște zoaie!

Am rămas după meciul Stelei să văd și prima repriză din Academia Rapid cu CS Dinamo. De restul s-au ocupat colegii de la ProSport. Și a fost mișto, vreo 1000-1200 de suporteri în galerie, cântece, echipa joacă mai bine decât toate celelalte din Liga 4 la un loc, drăguț.

Și tocmai pentru asta mă întreb cum poți să produci ceva mișto, dar în rândurile tale să ai ultimele lături de pe lumea asta. Și nu e exagerare, chiar sunt ultimele jeguri de oameni din lume. Pentru că da, între ei, cei din galeria Rapidului au niște cercopiteci care au strigat, cât erau steliștii pe stadion, ”Muie, Neșu!”, plus alte înjurături oribile la adresa lui Neșu.

Mă uitam la ei, în special la ăia de la T2, și vedeam cum curge zoiul din ei. Burtoși, cu tricou peste buric, cu șlapi în picioare și un șort jerpelit cu Rapid, probabil căpătat de pe la vreun Vameșu, băteau palma după ce-și băgau organele în, citez, ”picioarele lui Neșu”. Și sigur, Neșu e un băiat prea bun ca să merite așa ceva, nu îi pasă și nu îi va păsa vreodată.

Dar mă întreb. Tu, primată care strigă așa ceva, cum naiba ai ajuns până la vârsta asta? Cum naiba câștigi bani, cum îți educi copiii, cum te porți cu femeile? Unde muncești, cum interacționezi cu lumea, ce faci când ieși în public, cum dormi noaptea?

Închei prin a sublinia faptul că, dincolo de câteva zeci de astfel de specimene urâte, galeria Rapidului a sunat bine. Pe terenul neutru din Giulești.

16 comentarii

 • cum v-am zis si dupa meciul de pe mall arena. singurii si adv suporteri ai rapidului sunt T2. restul sunt ultimii tigani, puscariasi, cu 10 clase maxim, aia care au 12 sunt genii printre ei. si spun asta fara sa simpatizez csa, ba din contra, ii urasc.

 • Mai grav e ca jegurile de genu’ au drept de vot ca si tine, ca si mine. Si mai grav e ca nu-s nici putini…

 • si la steaua in galerie se strigau cu cativa ani in urma niste cuvinte urate la adresa lui catalin haldan.mestere ziarist ce parere ai ?

 • Sa îți bagi p*** in picioarele lui Nesu e cam la fel de grotesc și trist ca atunci când s-a strigat “o cioara moare și pe noi in p*** ne doare” ,dacă e sa respectam rigoarea și 360ul observației. Și nu era nimic simbolic sau la “foc automat”, un jucător de la tricoloru (sic!) chiar era întins pe gazon.. cam la fel de trist și grav ca și cântecele cu Antonescu și mori țigane. Sunt stelist, am fost azi la meci și cred că un pic de auto critica nu strică, dimpotrivă ne ajută pe toți să scăpăm de păduchi. Și de ăia de pe cap și ăia din cap.

  • Sigur, dar diferenta e legata de realitate. Pentru ca nu era nicio ”cioara” acolo, nu murea nimeni, sunt doar baliverne. Dar situatia lui Nesu e reala, o stie toata lumea, nu sunt figuri de stil si nici cocosisme. Dar sunt de acord cu ideea ta.

 • Daca s-a strigat așa ceva ,a fost până să vin de la serviciu, daca a strigat cineva așa ceva eu personal sa le întorc organele către gurile și semintiile lor, omulețul ăla că așa e , e un omuleț care merita toată stima și respectul , mi se rupe unde a jucat , ideea e că e un omuleț admirabil și în afara de gibonii aia din T2 toată suflarea rapidista se roagă pentru Mihăiță ,chiar am vb cu amicii mei din peluza despre el și vor să facem o cheta sa contribuim și noi la fundația lui Mihăiță care nu e numai pentru el ,e pentru toți cei care au probleme de sănătate!!!!! In numele adevaratilor rapidisti uram sănătate și toate cele bune lui Mihăiță și să dea Dumnezeu să se facă bine!!!! Orice om are dreptul la a doua șansă iar cum am aflată că Mihăiță l-a descoperit pe Dumnezeu, ne rugăm si noi Domnului să aibă grijă de el!!!!

 • Sunt rapidist, chiar la T2 merg de 10-12 ani și pana acum nu am auzit ceva asemănător. Astăzi din motive de job nu am reușit sa ajung la meci, ma mulțumesc prin ultimele 20 minute prinse la tv. Eu personal îi cer scuze lui Mihai pentru mizeria aceasta și ii doresc tot binele! Cristi, ai fost indulgent când i-ai numit “zoaie” !

  • N-ai tu ce scuze sa ceri in numele unor imbecili. Pentru ca e caz izolat, am evidentiat asta, nu pune nimeni toti fanii in aceeasi oala.

 • Poate ar trebui discutat si despre onomatopeele de maimuta care se auzeau la iesirea jucatorului de culoare de la Steaua. 2018 si inca suntem la nivelul ala. Plus traditionalul “Antonescu de traia”…

  • Sunt nasoale toate lucrurile astea, nasoale rau, insa nu stiu de ce nu le vad la fel de grave. Pentru ca astea mi se par spuse la ”automat”, nici nu isi dau seama ce spun. Dar cand insulti si injuri un om in situatia lui Nesu…

 • O fi bine daca eu, ca rapidist convins, le urez acestor borâţi sa aiba o soarta la fel de groaznica cu a lui Nesu?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.