web analytics
Fotbal intern

Iartă-i, Doamne! Sunt doar slabi

Știu că sunt calificați and shit, dar ce se întâmplă aici e bătaie de joc. Dică acceptă absolut orice îi ordonă ăla, ăla spune echipa la TV înainte, adversarul poate reacționa în funcție de ce află cu câteva ore sau o zi înainte de meci. Apoi tot Dicolae Nică vine și e supărat când îl întreabă reporterii de ce e în halul ăsta de umil, de sclav, de preș.

Și pentru proștii care nu cred că antrenorul advers citește presa ca să afle echipa: selecționerul Danemarcei a mulțumit public celor din presa română care au dat echipa de start al lui Daum după ce au spionat (se făcea prin 2000, dinozaurii o fac și azi) antrenamentul echipei naționale înainte de meciul tur din preliminarii.

Mai departe, ei sunt atât de proști încât îl țin la echipă pe Gabi Enache, o mizerie, o jenă de fotbalist care nu ar trebui să joace în Liga 1, nu mai vorbim despre echipă de Europa League. E fotbalist care supraviețuiește la echipă sub ochiul profi al lui Dică! Nu există n-au variante, ăla e mai slab decât oricine, poți să joci cu Niță acolo. Plus că nu vorbim doar despre meciul ăsta, da?

Ne vedem la final, poate întoarce FCSB prin geniul lui Dicolae, cine știe… Să mă scuze și pe mine generația Carlos, Daniel Bălan și Lovin că i-am zis sclav lui Nică.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.