web analytics
Opinie

Hienele n-au putut să profite de copiii de la U19

Mi s-a rupt sufletul de ăia mici, cum plângeau ei pe teren, cum dădeau cu pumnii în gazon de ciudă. Asta e viața, se întâmplă și lucruri de tipul ăsta, au comis-o și au plătit. Ucraina a știu să profite, așa că nu mergem la Campionatul European. De ai noștri fotbaliști îmi pare rău, inclusiv de Moruțan și de Vlad. De fapt, în special de ei doi. Pentru că ieri și azi și probabil încă ceva timp de acum încolo vor avea de suferit de pe urma gafelor.

În fine, despre altceva voiam să vorbesc. Despre aparițiile mizerabile de la Ploiești, acolo unde potențiala calificare a fost mirosită precum stârvul proaspăt de vulpea păduchioasă de pe ogor. Însetați nevoie mare de orice umbră de performanță pentru că guvernează un fotbal care trage gloanțe oarbe, vizibilii de la FRF s-au urcat în Merțanele de la Țiriac și au luat-o spre Ploiești. (Apropo, cică s-au crucit ăia de la Țiriac când au luat mașinile pe care le dăduseră în primă fază FRF-ului. Oamenii dădeau mașini din flotă pe care, după vreo 15.000 de kilometri, le luau înapoi și le vindeau în comerț. Cică le-au dus federalii cu 50-80.000 de kilometri înapoi, au mers cu ele de le-au cocoșat. Vă dați seama că s-au dus toți ospătarii ăia pe la ei prin sat să se dea mari cu Mercedesu?)

Așa l-am putut vedea, de exemplu, pe impostorul numărul 1 din fotbalul românesc al anului 2018. Mihai Stoichiță, în caz că nu știați, e șeful tuturor antrenorilor din România prin funcția pe care o deține la FRF. Și tot dacă nu știați, CV-ul lui Stoichiță include niște telefoane primite pe banca FCSB-ului de la Becali, un aranjament în formă de preș, aranjament asumat fără nicio rezervă chiar și public, plus niște mutări geniale pe care le-a făcut prin Panama, Kuweit și Armenia pe vremea când se trecea de la minge cu șnur la minge cu petice lipite dublu și cusute mai civilizat.

Omul ăsta are un apetit pentru camerele TV mai ceva ca Daniela Crudu. Îi place să se vadă, să se audă, dă sfaturi, explică, ceartă. S-a dus în tribuna oficială la meciul cu Ucraina și a considerat, probabil apucătură de prin Panama, că trebuie să dea indicații de acolo. Deși naționala U19 are antrenor, are și secund, are și vreo alți 12 atârnache pe banca tehnică, Stoichiță țipa din loja aia la fotbaliști. Evident, după meci a apărut primul la interviuri, tată! Primul!

Nenorocit neam avem…

6 comentarii

  • Intamplare cu acest lingau: acum cativa ani era antrenor la fcsb si avea mare nevoie de fundasi centrali. Argaseala a facut rost de fostul jucator al lui Freiburg, Boubacar Diarra, liber de contract. Chiar l au adus in Antalya sa semneze. Lingaul zice: bai Vali noi suntem echipa cu pretentii, nu- l cunosc pe Diarra asta, eu vreau sa l vad macar o repriza. Diarra jucase doi ani la Luzern si noua ani la Freiburg, dintre care 7 in Bundesliga. Mai mult decat atat, a fost capitanul echipei in ultimii 5 ani. Baiatul venise hotarat pentru Steaua, spera sa joace in Champions si sigur pe el a zis ok, voi juca sa ma vezi, dar asa este ca nu prea te uiti la Bundesliga? l-a intrebat Diarra zambind… In fine, baiatul a jucat cum stia mai bine, s-a vazut ca are clasa, lucru remarcat de cei din tribune, printre care erau Razvan Lucescu, Viorel Hizo, Rednic, Andone, ultimul chiar intrebandu-se, ce cauta un astfel de jucator in Romania. Surprinzator, cel mai suparat ca Diarra aratase valoare era chiar oportunistul Stoichita. Seara in ceas de taina perversul incearca sa-l convinga pe Argaseala ca desi baiatul are clasa, ar fi mai bine sa nu il ia pentru ca nu s ar adapta la noi avand mentalitate de Bundesliga. Si alte pretexte. Argaseala a cedat, doar nu era sa treaca peste marele antrenor, intitulatul Lippi. Peste doar trei zile, au fost transferati cu suma de transfer, Parpas si Tall….

  • Asta e acelasi om care a spus ca Burleanu e cel mai bun administrator de fotbal U40 :))))) voi va dati seama?! WTF

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.