web analytics
Fotbal intern

Hei, hei, Du-nă-rea!

Partida asta s-a desfășurat după coordonate complet diferite față de ceea ce așteptam eu. Asta pentru că Stoian a fost modest, aportul lui ofensiv a fost spre zero, iar numărul de pase greșite a fost aproape de numărul lui de pe tricou. Catastrofă a fost! Totul în timp ce Man, fotbalist care n-a mai jucat ceva decent de vreo 10 luni, a înscris un gol frumos și mai putea marca unul cu o apariție bună în careu.

Măcar am nimerit-o cu Filip. V-am zis, băiatul nu e fundaș central, iar meciul ăsta a făcut o grămadă de erori, a fost pe lângă orice fază importantă, Mediop i-a scos plămânii pe gură. Iar la faza aia n-a fost faultat. Dar e Hațegan prea de Champions League și, na, a fost băiat. Dar nu ai cum sa îl critici pe Filip, a făcut ce a putut.

Revenind la Stoian, mi se pare că FCSB se duce pe o pistă greșită cu retragerea lui pe un post pe care sarcinile defensive sunt pe primul plan. Stoian n-are calitățile necesare pentru asta, mi se pare mai repede un executant decât un planificator. Sau, ca să fiu mai limpede, mi se pare că mai mult câștigi cu Stoian executant.

Ce le-a făcut Mediop, băi nene, bă! Mediop, adică nimeni în mentalul colectiv fotbalistic, și-a bătut joc de cuplul de fundași imaginat de Teja și forțat de chitroșenia și lipsa de pricepere a celor care conduc acest club.

Sunt unii fotbaliști care îi datorează viața lui Laurențiu Reghecampf. Fiecare bucată de pâine pe care o mănâncă, fiecare kilometru pe care-l fac cu mașina, totul i se datorează lui Reghecampf. Fără el, cei mai mulți vindeau cartele GSM în târg sau împleteau covrigi într-o cutie transparentă în autogară. Bourceanu e primul pe lista asta. Și mă știți că nu-s fan al lui Reghecampf, ba din contră.

Mă știți și că nu-s cu paranoia în fotbal, cu blaturi și cu alte nenorociri. Și, fără ironie, meciul ăsta nu poate fi suspectat de așa ceva. Însă pentru cine e paranoic, prestația lui Bourceanu e prăjitură. Așa ceva… 🙂

Să vedem cum vor arăta CFR și Craiova după pauza asta. Nu știu ce șanse are FCSB să ia titlul dacă CFR va juca măcar la fel ca-n tur.

3 comentarii

  • Ce zi frumoasă! Fcsb mediocră, la fel ca albanezul care o deține. Mircea Badea împachetat. Dacă ne face o surpriză Iliescu, ziua se încheie perfect!

  • Ăștia de la Dunărea au avut o partitură mult mai simpla si au interpretat-o aproape perfect iar jocul modest al FCSB i-a “facut mari” pe alde Calancea, Dobro-ala-cu-nume-sarbesc, Mediop sau Vlădoiu. Ăștia care, săracii sunt jucători împrumutați de la cei care i-au împrumutat de la echipele lor…cum ar veni :). În debutul meciului as putea totuși să remarc ceva schimbări în modul de a trata oportunitățile în atac, adica s-a încercat finalizarea rapidă cu șuturi fara preluare (Man la gol si Coman de vreo 2 ori). Pe Stoian l-au si rupt la gioale dar nu pot sa zic ca a arătat ceva, îl mai asteptam. Ocazii au fost dar nu au intrat. Încă la FCSB jucătorii sunt apăsați de presiune, e clar. Sunt convins ca la alte echipe ar da un randament mult mai bun. Ultimul sfert de oră si-u revenit frumos la “lunga si pe a 2-a”. Sunt dezamăgit de Planici, parca juca amical cu Breaza. Si în general, tot FCSB nu au fost în vană deloc. Păi declarasera ca fiecare meci va fi ca o finală, trebuia sa are terenul. Deci prima finală s-a terminat 1-1…Păi cum vine asta?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.