web analytics
Fotbal intern

Un Hanca = 3 Albini plus 5 Bumba și 2.5 milioane de euro

Mie nu mi se pare penalty ăla. I-aș fi dat galben lui Costache dacă eram arbitru, galben și un șpiț în gură pentru simulări nesimțite. Totuși, îmi iau o rezervă. Am văzut meciul la TV și reluările forțelor care produc meciul n-au fost în stare să mă lămurească. Da, au fost vreo 3 unghiuri diferite, însă toate reluările au fost date la o viteză mult prea mare pentru a putea vedea ceva. Mi se pare incredibil, poți face slow motion cu telefonul mobil în ziua de azi, dar ei nu-s în stare să încetinească fazele. Deci e posibil să mă înșel cu penalty-ul, dar nu vom afla niciodată pentru că DigiSport e în anul 1958.

Gaz Metan nu a jucat prost, însă mi se pare că Dinamo a reușit să facă ceea ce echipele mari (pentru nivelul fotbalului nostru) fac și atunci când sunt praf. Câștigă din experiență, din statut, compensează jocul mizerabil prin stema cu care ține adversarul la respect. E posibil să mă înșel, dar na…

Hanca la Dinamo e, oarecum, ca Alibec la FCSB. Chiar și în formă slabă eu nu i-aș lăsa rezerve. Și nu începeți că a avut noroc la golul de 2-0, la faze de genul trebuie să ai talentul și să te poziționezi unde trebuie la momentul la care trebuie. Hanca e deștept chiar și când nu e în formă. Da, știu că îi criticam forma acum câteva zile, asta nu înseamnă că nu am dreptate azi.

Albin și Bumba…. deamorimii lui Dinamo, bă nene!

DDB, donde esta la biblioteca? Și, mai ales, unde sunt zecile de mii de suporteri? Adică pricep că e insalubru stadionul ăla, că nu a mai investit nimeni nimic de 42 de ani, însă câteva sute de băieți? Really? Și nu o băgați pe aia cu vacanța, că vacanță e în toată România, iar la Iași cu Cluj au fost de 5 ori mai mulți spectatori. De FCSB nu mai zic, ăia au ”deplasat” la Chiajna câți n-au fost în seara asta pe Dinamo. Que pasa?

18 comentarii

  • Pai daca tu nu esti lamurit dupa 3 reluari, ce sa mai zicem de “albitru” care e lesinat de atata alergat.

  • eu ma asteptam sa fie mult mai putini oameni. Luni la ora 21:00 pe 40 de grade, pe Stefan Cel Mare, dupa ce ti`a dat Bilbao cu terenul in cap – credeam ca o sa fie unul din meciurile alea cu 500 de spectatori, dar au fost cel putin 2000.

    • La umbra erau 40, și în grade Celsius se intampla asta, dacă iei în calcul și căldură degajată de nocturnă… nu mai spun temperatura in grade Kelvin sau Fahrenheit ca deja vorbim de numere din 3 cifre

  • Mare fotbalist, două goluri date din aproape 10 metri (adunați…), în două faze în care nu a avut nicio contribuție.

  • Eu nu am mai văzut de mult un meci al ăstora cu stadion fără pistă , dar în seara asta am rămas uimit de cât e de slab Brănescu . Și ăsta e jucător care s-a antrenat cot la cot cu Buffon ?

    • Te salut, Branescu e la primul meci dupa o accidentare (operatie de menisc, daca nu ma insel) e destul de greu dupa ceva timp, reperele s-au pierdut…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.