web analytics
Opinie

Hai să își numere fiecare cornerele lui

Eu, fiind utilizator de motociclete BMW din zona adventure, pot să îți vorbesc două zile despre modelele nemților. Că le-am folosit și le-am folosit așa cum trebuie, nu doar să fac poze prin oraș. Am mers zeci de mii de kilometri prin cele mai pustii locuri de pe planetă. Dacă mă întrebi ceva despre modelele similare ale KTM-ului sau ale celor de la Yamaha, o să mă văd nevoit să îți recit doar ce am citit, ce am auzit, fără să-mi permit să dau verdicte, să fiu acid precum zeama dintr-o Varta lăsată-n soare de un cetățean iresponsabil dpdv ecologic.

E foarte important să rămânem în zona în care ne pricepem și să evităm să dăm verdicte cu privire la situații ce ne depășesc.

De exemplu, dacă eu număr cornere și cartonașe galbene pentru GSP de o viață de om, la asta mă pricep, e o tâmpenie să încep să arunc în online opinii despre care e Steaua cea ”reală” și despre idolii celor care ”visează de 2 ani să ajungă în liga a treia”.

Sigur, e voie, că e voie să spui orice. Dar rămâne o tâmpenie. Un colonel al Armatei Române nu poate fi ”atârnător la bani publici”. Că, dincolo de munca reală la zi, ăla îți apără curul, ție cetățean, dacă se supără Putin și trimite un SS-18 Satan peste Drumul Taberei.

Un comentariu

  • Baai, mare atentie, ca se supara Boanchis ca n-ai folosit ghilimelele cand i-ai folosit expresia “numarator(i) de cornere”.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.