web analytics
Fotbal intern

Ha, Ha, Hațegan!

Ovidiu Hațegan arbitrează Dortmund – Barcelona, vede un penalty greu de văzut la Semedo cu Sancho, apoi vine în România și nu vede cum Arlauskis îi dă un mare pumn în gură lui Planic. Așa de mare încât îl face pe jucătorul FCSB să facă o semi-piruetă în aer și să cadă lat la pământ, lucru de care și-a dat seama și lituanianul din poarta ardelenilor. Nu și Hațegan! Nu mai zic de faza la care Deac și-a făcut-o cu mâna, ca LeBron, și l-a driblat pe Coman fără ca Hațegan să dea henț. Interesant, nu?

Angheluță ăla de la Digi e chiar lemn! Eu vă tot auzeam, dar cum nu am Digi acasă, n-am crezut. Auzi ce îl duce mintea pe fostul fotbalist care a prins 5 minute pentru Fulgerul Bragadiru în Liga 1 și care de atunci tot dă lecții, precum un Ilie Dumitrescu al săracului. Deci, Angheluță, după ce se lovește Pintilii în minutul 40: ”Și ce-l mai regretau fanii sezonul trecut, când era accidentat. Ăsta e Pintilii în 2019”. Ăștia sunt comentatorii Digi în 2019, niște capete seci care nu pricep absolut nimic? Ce legătură are accidentarea de acum cu sezonul trecut? Păi normal că îl regretau, că atunci când s-a rupt era de departe cel mai bun jucător al FCSB-ului, jucător de națională și cel mai bun mijlocaș central din Liga 1. De departe! Doamne, Dumnezeule! E ca și cum ai spune că Maradona nu i-a lipsit Argentinei în 94 pentru că e gras acum și bagă cocs.

Planic e cel mai bun fecesebist acum, că dacă nu era, CFR Cluj avea 2-0 la pauză. Deși a jucat închis și urât și a cedat mingea gazdelor, Clujul a avut ocaziile mari ale începutului. Omrani, Deac și Hoban, plus Culio și Vinicius, uriașă la final de meci. Mda, urât meci, urât de tot. Deși n-ar trebui să mă mir, așa e de ani de zile între echipele astea. Nici că mă mai uit. Oricum, CFR-ul a fost echipa mai bună, a avut ocaziile mai mari.

N-ai cum să îl cerți pe Dan Petrescu că îl tot schimbă pe Itu după un sfert de oră în fiecare meci. Băiatul e slăbuț rău, cu FCSB a fost depășit la fiecare fază, nu e pregătit pentru nivelul ăsta. Bine, asta spune multe și despre CFR, club care ia titluri an de an și care nu e în stare să aibă niște puști capabili cu care să respecte regula U21.

Panțîru e un soi de Enache, un soi de Popa Adriean. Impresionează prin fugă, prin efort, dar el e un adevărat dezastru tactic. A răgușit Planici de cât i-a explicat lui Panțîru unde trebuie să stea pe faza defensivă, cum trebuie să strângă, cum trebuie să alerge înapoi. Era exasperat sârbul. Ați văzut în cel hal l-a distrus Deac prin minutul 70, în careu acolo, înainte de șut?

Oamenii sunt răi, nu pricep de ce spun despre Popa Adriean că e dolofan, pufos, ursuleț, grăsan, când el e de fapt într-o formă fizică excelentă. Uite, patru guși.

4 comentarii

  • @Cristian Scutariu, ce zici de ultima gaselnita a lui Hagi, ca nu a fost mentionat in sondajul GSP pentru viitorul antrenor de la nationala? Vreti voi ziaristii sa distrugeti Viitorul sau nu? 🙂

  • Hai ca nu toti comentatorii de la Digi sunt palete. Tivilichi chiar stie ce face si comenteaza excelent. Mai e comentator bun si ala care este si la Eurosport la meciurile de Premier League

  • Nu reusesc sa inteleg nimic din ce joaca FCSB . Am vazut cel putin 5 pase date adversarului cd ieseau din careu cu mingea la picior.
    Ps. Ma asteptam sa ” il violezi” putin pe Dragomir dar l-ai menajat.

  • Hai ca Angheluta a reusit in alea 40 d eminute sa isi dea si un autogol, prin care CFR a castigat primul meci la revenirea in prima liga.

    Mai nou Anngheluta e profesor si la tenis…chiar ar merita sa iti pui Digi

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.