web analytics
Fotbal intern

Cât de gravă e dependența lui Tamaș de alcool: a plătit ca să joace la Steaua

Mă întreba cineva ieri, în LIVE-ul făcut pe ProSport după meciul Poli Iași – Steaua, de ce nu se implică cineva de la Steaua în problema lui Tamaș. De ce nu e consiliat, sfătuit, de ce nu este ajutat să termine cu episoadele astea penibile. Răspunsul meu a fost, pe scurt, acela că un om la 33 de ani nu mai poate fi schimbat cu vorbe. Depinde doar de el schimbarea, însă la cum e Gabi Tamaș sunt aproape sigur că acesta nu va veni. Vă explic și de ce.

De la revenirea la Steaua, adică din primele luni ale lui 2016, și până în august Tamaș a plătit pentru a juca la Steaua. Adică a semnat un contract în care salariul lunar era de 1000 de euro, modic, iar între clauze se specifica faptul că trebuie să stingă o datorie totală de 50.000 de euro. A plătit un avans de peste 10.000, iar restul a plătit lunar, din propriul buzunar. Era vorba despre amenda primită în mandatul anterior, pe vremea lui Rădoi. Tamaș a jucat astfel plătind destul de mult pentru ”privilegiu” doar ca să facă alte nefăcute. Practic, el muncește pentru a putea bea și pentru a plăti eventualele sancțiuni date de faptul că bea.

Asta înseamnă ce se întâmplă în anii ăștia cu Tamaș. A câștigat ceva bani de la Steaua, dar a dat înapoi în jur de 100.000 de euro doar pentru amenzile mari.

Și acum mă întreb și eu, ca omu’. Trebuie chemat la națională un fotbalist care are o evidentă problemă cu alcoolul? Că el nu e un tip care mai scapă-n păpușoi, precum alții pe vremuri. El e un tip care bea constant, care are zeci de episoade de genul ăsta în carieră, care deși e amendat uriaș nu reușește să scape de viciu.

tamas-usa-bloc

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.