web analytics
Nord, spre frig

Gotze și Reus. Acum? Sancho sau Witsel?

Sună ciudat pentru cei care n-au trecut prin asta, însă atunci când pleci la o tură lungă motocicleta capătă statut de partener de călătorie. Nu mai e doar un ansamblu de fier și cu două roți, e un companion de care depinzi pentru a ajunge acolo unde vrei să ajungi. În 2017, Gotze a fost un BMW F 800 GS cu care am mers peste 10.000 de kilometri, de la București până în estul îndepărtat al Rusiei, la Magadan. În 2018, Reus a fost un BMW F 850 GS cu care am mers din București în Mongolia, țară pe care am străbătut-o de la nord la sud, apoi la vest, apoi prin toată Rusia spre casă, tot vreo 10.000 de kilometri.

În 2019, peste doar câteva zile, voi pleca din nou. Nord, spre frig. Cu un BMW F 850 GS Adventure, modelul de anul ăsta, motocicletă care nu poate părăsi România fără un nume. Și, pentru a păstra tonul de anii trecuți, mă gândesc să fie între Sancho (Jadon) și Witsel (Axel). Numele îl va stabili sondajul de mai jos, adică opțiunea voastră.

Numele motocicletei din 2019 o să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Dacă vrei să primești pe mail textele care vor descrie călătoria de anul ăsta, lasă adresa în chenarul de mai jos. Vei primi un mail pentru confirmare și, dacă vei confirma, îți va intra în inbox ceea ce apare pe blog. În cazul în care vrei să te dezabonezi, lucrurile sunt la fel de simple. În mail e un buton, îl apeși și gata.

[email-subscribers-form id="1"]

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.