web analytics
Fotbal intern

De ce nu-l dă Gigi Becali afară pe Reghe? E simplu!

Steaua joacă penibil, sunt jalnici aproape fără excepție și lucrurile nu par să se îndrepte. Dar așa cum am tot putut observa în ultimele meciuri, au existat momente, reprize în care fotbaliștii au jucat bine. Și asta înseamnă că problema cea mai mare n-ar fi la ei, mai există fotbaliști adevărați pe acolo, problema e la un antrenor complet depășit de evenimente. Dar așa depășit de evenimente cum e, Reghecampf supraviețuiește cu brio la echipă, o echipă la care finanțatorul Gigi Becali obișnuia să schimbe antrenorii pentru mult, mult mai puțin rău decât a făcut Reghecampf sezonul ăsta. Totuși, e liniște! De ce?

E simplu, de la bani. Pentru că mintea odihnită nu știe multe, Becali și Reghecampf n-au învățat nimic din episodul despărțirii cu scandal din 2014 și au pus în contract o clauză. Sunt 700.000 de euro pe care oricare dintre cele două părți trebuie să îi plătească dacă dorește ruperea contractului. Și aici intervine partea mișto. Eu cred că Reghecampf vrea să își ia banii și să se retragă în glorie. (Mai ales că am înțeles că e fan Marica 😉 ) De asta nu îi mai pasă, de asta nu își mai dă interesul, de asta presa (am promis că nu mai citez nesimțiții) scrie despre faptul că nu mai vine la antrenamente. Vrea să fie dat afară pentru că prost nu e, și-a dat seama că nu are prea multe opțiuni cu lotul ăsta și cu priceperea lui precară.

De partea cealaltă, Gigi Becali stă pe același gând. Să nu vă imaginați că omul ăsta e darnic, că nu-i. E un zgârcit de mare factură, donațiile lui impresionante sunt altă poveste, în mintea lui sunt mită către Dumnezeu, caută izbăvire veșnică aruncând cu foi de 500 de eypo către bărboșii de pe muntele Athos. Becali e zârcit rău, rău de tot, cine a lucrat direct cu el vă poate povesti, eu am auzit multe. Și Becali nu vrea să îi dea lui Reghecampf 700.000 de euro, doar asta îl mai ține. Dar clauza e importantă, teoretic lucrurile pot merge așa până la finalul contractului.

6 comentarii

 • Auzi ce zice :de ce să-și de-a demisia!?
  Cică a avut rezultate bune!?
  Mai papagalule numai numai​pentru faptul că ai încasat șapte(7????) goluri de la Dinamo sielinarea de către Mioveni trebuie să-ti dai demisia papagalule ,aici e Steaua ingimfat prost te-ai pricopsit peste noapte jucind turcă de două sezoane.
  Ai luat jucătorii Astrei și i-ai făcut praf de bine ce i-ai antrenat.
  Fută cit mai repede la FC Călugăreni in liga a cincea sau la CAS alaturi de Lăcătuș.
  Ba de erai antrenor cu ștaif nu trebuia să te bată Dinamo si a doua oară și la scor,dar ești varza de Bruxelles,sfidatorule atotștiutor.
  Te fut in gura și pe tine si pe panarama de nevastă !
  Am suferit enorm la astea doua umilințe cu Dinamo o echipa de cinci ori mai eftina că Steaua.
  Să-ți fie rușine măgarul dracu ,nu știi nimic și ții de scaun pt bani luați moca!

 • btw. Steaua face contestatie pentru ca Astra nu a avut aseara in lot minim 2 jucatori crescuti la club. Ghici ce, Steaua a procedat la fel in meciul cu Chiajna de acum cateva etape 🙂

   • Da așa e!
    Ia făcut panarama de nevastă-sa contract beton să aibă bani cu sacul,dar că antrenor asta e biță!
    Sa iei șapte goluri în două meciuri de la o echipa care a investit foarte puțin și rivale de moarte, asta arata cit de sllab ești!
    Are dreptate Șumudica ce spune,lui Reghe poți să-i aducă și pe Ronaldo că tot nimic nu Joacă.
    A intrat în istorie cu doua înfrîngere la scor cu Dinamo.
    Zice că mai e și retur!?
    Daa mai iei cinci prostovan e dacă erai bun învățai ceva după acel 3-1 dar ești un prost

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.