web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ghete noi trimise de Chipciu pentru copiii din campania ”Ajută-i să crească!”

În timp ce facem pregătirile pentru o nouă expediție către tinerii fotbaliști talentați ai României, Alexandru Chipciu s-a gândit să ne mai dea o mână de ajutor. Fotbalistul lui Anderlecht Bruxelles ne-a trimis o nouă pereche de ghete Nike cu care să ajutăm un fotbalist aflat la început de drum. Și, din experiența de până acum, vă asigur că asta funcționează în cazul copiilor.

Este cea de-a patra contribuție importantă (prima, a doua, a treia) pe care o face Alexandru Chipciu campaniei ”Ajută-i să crească!” de când am demarat-o și până în prezent, motiv pentru care îi mulțumesc în numele celor care vor primi cele trimise de el.


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

2 comentarii

  • Respect lui Chipciu ca se implica. N-ai avut mai demult un conflict cu Chipciu, de te-a amenintat cu bataia? Te confund?
    Intreb din curiozitate

    • Nu m-a amenintat nimeni cu bataia :)) ma rog, Reghe m a amenintat, dar nu se pune, n-avea curaj.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.