web analytics
Fotbal intern

Gest onorabil? Neah, doar un fâs!

După ce s-a făcut de râs a 22-a oară în acest sezon la meciul cu Astra, atunci când n-a fost capabil să trimită mingea în poarta goală de la 2 metri, Bojan Golubovic a părut că are un moment în care va da un exemplu pentru alții. Am fost informați că s-a prezentat la conducerea clubului și că a cerut rezlierea contractului, supărat fiind de felul în care merg lucrurile. Frumos, am zis toți! Nu? Un fotbalist își dă seama că e de fapt un argicultor glorificat, că în loc să ajungă bogyduard la discoteca din satul lui natal a prins norocul de picior, și se cere afară. Bravo, Bojan Golubovic, ziceam și eu.

Când colo, ce să vezi? Sângele de bosniac e onorabil până la cașcaval. Aflăm că s-a dus la Becali și i-a zis ca vrea să își rezilieze contractul, dar că vrea banii până la final. Cum, mă? Adică să îți dea voie să pleci, dar să te plătească până la final? Mai ales în condițiile în care tu ți-ai bătut joc de meseria asta din prima clipă în care ai călcat în teren pentru Steaua? Cum ar fi să mă duc și eu la ProSport acum să le zic ”boșilor, eu îmi dau demisia. Dar ca să fie clar, vreau să mă plătiți până la finalul contractului meu pe perioadă nedeterminată. Practic, pe viață! Dar îi dau demisia, vă eliberez un loc, scăpați de mine”.

E o nouă victorie a lui Stoica Mihai, cel mai netalentat și nepriceput om din fotbalul românesc, acest consumator inutil de aer fotbalistic care nu se oprește din a gafa. Nu a înțeles absolut nimic din anii în care a atârnat pe lângă fotbalul ăsta și, după ce a terminat de împachetat pește pentru jurnalici la Galați, a trecut la împachetarea fotbaliștilor spre vânzare/cumpărare. Wow!

*discuția există doar în cazul în care Gigi Becali nu minte cu privire la solicitarea bosniacului

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.