web analytics
Opinie

Genialul FRF

Probabil că ați aflat deja, a fost peste tot știrea. Federația Rumenske de Fotbal a gândit, pentru că ea gândește foarte mult, că Gheorghe Hagi nu trebuie invitat la ceremonia care a marcat tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2020. Cel mai bun fotbalist român din istorie (ok, cea recentă, că știu că sunt păreri împărțite) nu a fost chemat de FRF la adunarea la care au fost cei mai mari antrenori ai lumii, jucători de legendă, oameni la nivelul lui Hagi.

Acum, nu stau eu să explic de ce chemarea lui Hagi ar fi fost o idee bună. Nu doar un exercițiu bun de PR pentru Răzvan Burleanu, cel care n-a uitat să îl cheme pe Cosmin Contra. Ar fi fost o mișcare bună și pentru că oameni precum Casillas, Totti, Gullit sau Desailly ar fi avut cu cine să discute din partea României. Căci, vă asigur, n-avem alt nume recunoscut mondial, sau măcar european, în afară de Hagi.

În fine, întrebarea mea e ce a fost în mintea Federației Rumenske de Fotbal? Serios, cum au gândit-o? Adică nu au vrut să îl cheme? De ce? Sau au uitat? Sunt atât de proști? Că nu excludem nimic, vorba agentului Mulder. Absolut incredibil. Îi era frică domnului Răz Burleanu că îi fură Hagi din strălucire, că îl va neglija Totti dacă apare Hagi prin zonă?

Sunt curios cum va prezenta situația, în zilele ce urmează, responsabilul cu propaganda din cadrul FRF, domnul Andrei Goebbels Vochin. Asta dacă îl va întreba cineva, că e posibil să nu dorească să deschidă subiectul. Și, na. Nu putem să îl deranjăm pe domnul Vochin.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.